Plisuotos žaliuzės Gamintojai
Plisuotos žaliuzės – stilingi atradimai jūsų namuose!
Namas Ir Aš

Vasara į mūsų namus atneša naujus vėjus, naują požiūrį, naują startą, naują žvilgsnį. Kad nepritrūktų idėjų, DEXTERA kviečia atrasti Lietuvoje vis labiau populiarėjančias plisuotas žaliuzes ir šio sezono naują audinių kolekciją.

Plisuotos žaliuzės yra armonikėlės principu sulankstomo audinio žaliuzės, kurios papuošia langus, paverčia interjerą jaukiu ir suteikia galimybę mėgautis natūralios šviesos privalumais. Kadangi plisuotos žaliuzės valdomos tiek iš viršaus į apačią, tiek iš apačios į viršų, jos leidžia uždengti tiesioginę saulę ir kartu neprarasti natūralios dienos šviesos.

Nauja įkvepianti audinių kolekcija

Nuo prabangių raštų iki natūralius gamtos reiškinius imituojančių tekstūrų – visi ras sau tinkamiausią variantą. Visuose kolekcijos audiniuose dominuoja ramūs tonai, kuo puikiausiai tinkantys tiek klasikiniams, tiek moderniems interjerams. ARABESQUE audinys išsiskiria gėlių motyvais, prabangiu žvilgesiu ir itin puikiai tinka žmonėms, kurie nori namuose matyti aiškiai išreikštų gamtos atspindžių. Tokios žaliuzės papuoš miegamąjį, svečių kambarį, svetainę ar kurią kitą erdvę, kuriai norima suteikti išraiškingumo.

MALVA

Kai norisi šiltos šviesos rausvos spalvos, žaliuzėms rinkitės audinį MALVA. Pelenų rožė ar šalta rožinė – spręsite tik jūs. Šis audinys išmargintas keliais tonais tamsesniais upelio srovės tekėjimą ir raibuliavimą imituojančiais raštais. MALVA tinka patalpoms, kuriose išskleidę žaliuzes norite visiško privatumo, kadangi šis audinys yra neperšviečiamas.

PARA VILARO raštai – it rūkas, palengva besileidžiantis vasaros vakarą ant pievų, toks tirštas ir nepermatomas, kad, bandant perskrosti jį žvilgsniu, reiktų gerai prisimerkti. Bet kartu ne toks tirštas, kad šviesa visiškai neprasiskverbtų. PARA VILARO tiks tiems, kurie ieško vidutinio tankumo audinio ir nori stabilaus, aiškaus rašto. Dar vienas dailiai išmargintas kolekcijos audinys – MIRA. Tai tarsi suaižėjusio ledo ar grubiais akmenimis grįsto kelio motyvas. O gal vėjo sūkurių raštai, padabinantys langus? Jis tarsi lengva dieninė užuolaida, tad tinkamiausias erdvėms, kuriose norite įsileisti daugiau šviesos ir nebijote netyčia užklydusio žvilgsnio. Svetainė, valgomasis, darbo kambarys ar virtuvė – visur pritaikysite audinio MIRA plisuotas žaliuzes.

Norintiems mažiau raštų

Jeigu savo namuose, biure ar kitoje patalpoje norite ramybės ir mažiau raštų, DEXTERA pristatomoje plisuotų žaliuzių audinių kolekcijoje rasite sau tinkamų variantų. SIRIUS, MELANGE, NAVARI ar LINEN PEARL – visi jie pasižymi žemės spalvomis, grubesnėmis tekstūromis, bet ne raštais. MELANGE kolekcija tiks tiems, kurie nori ant lango matyti audinį, kuris primena liną ar medvilnę. Tvirtai suaustas audinys užtikrina, kad išskleistos žaliuzės praleis šviesą, bet už jų praeiviai ir kaimynai jūsų nematys. Atostogas ir jų lengvumą priminsiantis MELANGE audinys tiks tiek namuose, tiek darbo ar laisvalaikio erdvėse. Jeigu norite būti tikri, kad jūsų nematys, o saulė neįkaitins kambarių, rinkitės LINEN PEARL audinius.

LINEN PEARL BEIGE

Viena audinio pusė padengta saulę atspindinčia plėvele, o kita imituoja smulkiai suaustą audinį. Net nepajusite, kaip šis audinys sukels minčių apie paplūdimio paklotą. Tikriausiai pati gausiausia šios kolekcijos audinių grupė – SIRIUS. Nuo antracito, tamsiai pilko iki dramblio kaulo ir sniego baltumo. Visi natūralūs, ramūs ir gamtoje dažnai matomi atspalviai. Nors audinys tankus, jo pralaidumas šviesai nesumažėja. Turbūt labiausiai visur pritaikomas ir tinkantis raštas. Tačiau tikrai ne prasčiausias.

Plisuotos žaliuzės

Pagrindiniai plisuotų žaliuzių privalumai

· Praktiška. Tinka įvairių dydžių ir formų langams bei stoglangiams.

· Optimalu. Valdymas iš apačios į viršų ir iš viršaus į apačią užtikrina optimalų natūralios šviesos srautą ir blokuoja saulės atspindžius ekranuose.

· Kokybiška. Vokiška konstrukcijos sistema užtikrina kokybę ir tvirtumą.

· Patogu. Itin patogus sprendimas gyvenantiems pirmame aukšte, nes galima uždengti tik apatinę lango dalį ir išlaikyti privatumą, apsisaugoti nuo aplinkinių žvilgsnių.

· Funkcionalu. Pakeltos ar sutrauktos žaliuzės užima ypač mažai vietos, puikiai tinka siauresniems vonios patalpų langams, pasvirusiems langams.

· Inovatyvu. Jei langai į pietų pusę, rinkitės metalizuotus audinius, kurių paviršius atspindi saulės karštį.

· Ekonomiška. Korio tipo žaliuzės leidžia efektyviai taupyti energiją, nes tarp audinių esantys oro tarpai veikia kaip barjeras, per kurį temperatūra iš lauko (karštis arba šaltis) sunkiau prasibrauna į patalpas.

· Žaisminga. Plati audinių spalvų ir pralaidumo įvairovė – asortimente per 150 skirtingų atspalvių ir tekstūrų audinių: nuo ryškių ir akį traukiančių iki švelnių, pastelinių, neutralių.

· Stilinga. Spalvinga audinių kolekcija langus pavers stilingu interjero akcentu. Tai nebrangus būdas atnaujinti namų stilių.

· Aktualu. Audiniai neblunka, nekaupia dulkių, išlaiko stabilią pliso formą.

Atraskite įkvepiančius interjerus, naujas audinių kolekcijas ir ypatingus pasiūlymus žaliuzėms ir ritininėms užuolaidoms drauge su DEXTERA!

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras