Bendrovė
Vienas baldas viskam
Namas Ir Aš

Įmontuojamos drabužių spintos yra tikrai universalūs baldai. Jas galima pritaikyti pagal esamus kampus, išnaudoti plotą po laiptais ar sukurti papildomą vietą daiktams laikyti po stogu, nesumažinant erdvės. Įmontuojamoje drabužių spintoje gali sutilpti visa virtuvė, skalbyklė, džiovyklė ir kita panaši įranga. Naudojant tokią spintą drabužiams laikyti, sukuriamas švarus ir nuo dulkių apsaugotas jų prieglobstis, o jei nusprendėte įsirengti drabužinę, į kurią galima įeiti, išpildysite svajonę turėti savo mažą nuosavą butiką.

„Vesidoje“ rasite viską, ko reikia jūsų asmeninei įmontuojamai spintai, gaminamai pagal individualius poreikius ir matmenis. Išsamios konsultacijos, didelis produktų pasirinkimas ir montavimas įskaičiuoti.

SPINTA IR NUOŽULNUS STOGAS – PUIKI PARTNERYSTĖ

Po stogu jauku, galima susikurti asmeninę erdvę, tačiau čia kyla ir tam tikrų iššūkių, nes standartiniai baldai vargu ar čia tiks. Todėl dažnai išnaudojama tik dalis erdvės po stogo šlaitu, o neretai ji lieka visiškai nepanaudota. Puikus sprendimas tokiems atvejams – pagal individualius poreikius ir matmenis pagaminta įmontuojama drabužių spinta, kuria optimaliai užpildomas kiekvienas kampelis. Pritaikyta prie kitų baldų ir patalpoje vyraujančio stiliaus, suprojektuota taip, kad būtų panaudota būtent tiek vietos, kiek pageidaujama, bet ne daugiau, nei reikia.

Tokios formos po nuožulniomis lubomis įmontuota spinta puikiai dera su aplinka. Dėl to ji niekada neatrodys ribojanti erdvę ir taps patalpos visumos dalimi.

DRABUŽIŲ SPINTA KORIDORIUJE: TVARKA BŪTINA!

Besimėtantys batai, perpildyta drabužių spinta, prisikaupę krepšių bei skėčių ir neliko, kur padėti dulkių siurblį? Būtent šis kasdienis chaosas iš namų atima dalį komforto. Užuot rūpinęsi dalykais, kurie jums teikia džiaugsmą, ir vėl eikvojate energiją bandydami sutvarkyti vizualiai netvarkingąprieškambarį. Tačiau tvarka netruks ilgai tol, kol nebus pasirinktas išties patogus sprendimas.

Vienas tokių sprendimų – koridoriuje įmontuota drabužių spinta. Vadovaujantis šūkiu „durys atsiveria, daiktai sudedami, durys užsiveria“, čia galima laikyti visus daiktus, kurie tampa nematomi pro stumdomąsias, varstomąsias ar sulankstomąsias duris. Beje, tai galima pritaikyti ir virtuvėje. Įmontuotoje spintoje pakanka vietos maisto gaminimo reikmenims, ingredientams ir atsargoms. Tai ypač patogu mažose virtuvėse. Kalbant apie mažus dalykus: jei jūsų svetainė yra susieta su atviro išdėstymo virtuve, prireikus galite ją suslėpti įmontuojamoje spintoje. Nematoma mini skalbykla vonios kambaryje – taip pat nesunkiai įgyvendinamas dalykas, jei įmontuojama spinta pagaminta pagal individualius matmenis.

PO LAIPTAIS ĮMONTUOTA SPINTA

Kad po laiptais yra nepanaudotos naudingos vietos, žinoma ne tik nuo Hario Poterio laikų. Po laiptais yra daug erdvės, suteikiančios neribotas galimybes. Nuo drabužių spintos ar kambarėlio daiktams laikyti iki vyno rūsio, mini biuro ar podėlio – įmanoma viskas. Po laiptais įrengę įmontuojamą spintą ne tik puikiai išnaudosite esamą erdvę, bet ir galėsite įgyvendinti anksčiau neįgyvendintas svajones. Dėl ilgametės patirties, individualaus projektavimo ir „Vesidos“ meistriškumo net ir sudėtingiausiomis aplinkybėmis nekyla problemų.

AUKŠČIAUSIŲ TIKSLŲ SIEKIMAS – SPINTA AUKŠTOMS LUBOMS

Nesvarbu, ar tai būtų senas pastatas, loftas, ar butas aukštomis lubomis: aukštos lubos suteikia kambariams erdvės pojūtį ir didžiules galimybes. Tačiau standartinių baldų panaudojimo galimybės čia ribotos, nes jie retai kada siekia pačias lubas. Tai ne visada vizualiai patrauklu ir kelia susierzinimą, jei norima išnaudoti visą turimą erdvę. Su įmontuojama spinta aukštoms luboms iš „Vesidos“ net ir didelis aukštis nėra problema, nes kiekviena spinta yra gaminama pagal individualius poreikius, projektuojama, montuojama ir pritaikoma pagal atitinkamus patalpos matmenis.

SPINTA SU ITIN DIDELĖMIS DURIMIS: NERIBOKITE VAIZDUOTĖS!

Kartais reikia dar šiek tiek daugiau. Dėl to, kad lubos yra aukštos, arba dėl to, kad turite ypatingų reikalavimų dėl vaizdo ir funkcionalumo. Todėl kai kuriems klientams tinka tik įmontuojama spinta su itin didelėmis durimis, o ne variantas su keliomis įprasto dydžio durimis.

Iš tikrųjų didelės durys yra ypač patrauklios, nes sumažėja vizualinių trikdžių.

Tai, kad tokios spintos tampa vis populiaresnės, rodo ir nemažėjanti XXL dydžio plytelių, skirtų sienų ir grindų dizainui, paklausa. Tokią koncepciją optimaliai papildo įmontuojama spinta su ypač didelėmis durimis.

KIEK KAINUOJA ĮMONTUOJAMA SPINTA?

Į šį klausimą nėra vieno bendro atsakymo, nes visos įmontuojamos spintos labai skiriasi. Ar spinta turėtų būti montuojama po laiptais, prieškambaryje, virtuvėje ar po nuolydžiu? Kiek vietos joje turėtų būti ir ar reikalingos specialios funkcijos? Iš kokios medžiagos ji turėtų būti gaminama ir kokia vidinė sistema turėtų būti naudojama? Visa tai reikia išsiaiškinti prieš pradedant skaičiuoti būsimos įmontuojamos spintos kainą. Geriausia tam skirti šiek tiek laiko ir susėsti su „Vesidos“ specialistu, kad ramiai suprojektuotumėte individualius poreikius ir matmenis atitinkančią įmontuojamą spintą. Spintų ir stumdomųjų durų sprendimų ekspertai žino, kas įmanoma, atsižvelgiant į individualius pageidavimus ir erdvės ypatumus, ir visada suteiks konkrečiam atvejui tinkamiausių patarimų.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras