„hansgrohe Finoris“, „hansgrohe AddStoris“ Gamintojai
„hansgrohe“: patogaus ir tvaraus dizaino tendencija
Namas Ir Aš

Ruošdamasi pristatyti 2022 metų naujienas vokiečių santechnikos kompanija „Hansgrohe“ apžvelgia praėjusiais metais gaminių katalogą papildžiusius produktus, sukurtus mėgautis vandeniu.

Mes gyvename skirtingus gyvenimus: didelėse šeimose erdviuose namuose, dalijamės nuomojamu butu su draugais ar esame vienišiai. Kokie įvairūs gyvenimo scenarijai, toks įvairus ir mūsų kasdienio gyvenimo dizainas. Tačiau, nepaisant visų skirtumų, visi turime vieną bendrą bruožą: dieną pradedame ir baigiame vonios kambaryje.

Daugiau nei šimtmetį mūsų įpročius stebinti „hansgrohe“ puikiai žino, kad esame panašūs, bet tuo pačiu ir labai unikalūs – kiekvienas vonios kambaryje norime skirtingo dizaino ir skirtingų potyrių.

Nauji nariai maišytuvų šeimoje

Įvairovei ir individualiam gyvenimo būdui daug dėmesio skirianti „hansgrohe“, šalia gerai pažįstamų produktų kasmet pasiūlo naujų. Prie vonios maišytuvų šeimos neseniai prisijungė du nauji nariai – „Vivenis“ ir „Finoris“.

„hansgrohe Vivenis“

Elegantiškas, ergonomiškų formų „Vivenis“ įrodo, kad net paprasčiausias rankų plovimas gali tapti nuostabia malonumo akimirka. „Vivenis“ su krioklio srove suteikia nepakartojamą geros savijautos pojūtį. Dėl „AirPower“ technologijos vandens srovė praturtinta oru ir yra ypač švelni bei sodri.

Serija „Vivenis“ padeda sukurti elegantišką, laikui nepavaldžią vonios oazę. Skoningą "Vivenis" maišytuvo dizainą su išlenktu snapeliu galima naudoti praustuvui, voniai ir dušui. Elegantišką išvaizdą pabrėžia plokščia maišytuvo rankena. Šis vardas patiks tausojantiems aplinką – dėl „EcoSmart“ technologijos „Vivenis“ maišytuvai sunaudoja iki 60 % mažiau vandens nei įprasti.

Ieškantiems lankstumo, kompanijos inžinieriai bei dizaineriai sukūrė „Finoris“ – prie įvairių situacijų ir charakterių prisitaikantį maišytuvą. Minimalistinio dizaino, maksimaliai lankstus „Finoris“ praustuvo maišytuvas suderina įvairius poreikius ir yra geriausias pasirinkimas linijinio dizaino gerbėjams.

Su „Finoris“ rytinis skubėjimas prie kriauklės tampa įvairiapusiu malonumu: šis lankstus maišytuvas kviečia į viską žvelgti paprasčiau ir padaro viską įmanomą: spontaniškai išsitrinkti plaukus, apiplauti kūdikį ar greitai išskalbti megztinį.

Ilgas ištraukiamas purkštuvas bet kokias vandens procedūras paverčia smagiu žaidimu. Į maišytuvą integruotą dušą prireikus galima ištraukti pusmetrį, taip išplečiant jo veikimo spindulį. Po kiekvieno naudojimo ištraukiamasis purkštukas sklandžiai grįžta į pradinę padėtį. Vonios maišytuvas „Finoris Flex“ yra aukščiausios klasės „hansgrohe“ vonios kambario dizaino linijos dalis. Aptakus geometrinis siluetas patiks minimalizmo gerbėjams, o trys spalvų variantai – mėgstantiems išreikšti savo asmeninį stilių.

Jėgų suteikiantys kasdienybės ritualai

Dušas – vieta, kurioje galima leisti sau viską pamiršti ir atsiduoti jausmams. Kasdienė dušo rutina padeda atsipalaiduoti ir pailsėti. Arba atgaivina ir atjaunina. Daugeliui žmonių rytinis dušas yra energijos pliūpsnis, kurio jiems reikia. Kitiems tai patogi scena, kurioje galima atsipalaiduoti ir nesukti galvos, kad dainuodamas nepataikai į ritmą. Po dušu galima mintimis leistis į jaudinančią kelionę arba tiesiogine prasme nusiplauti sunkią dieną ir vėl susigrąžinti harmoniją su savimi.

„hansgrohe Pulsify“

Serija „hansgrohe Pulsify“ siūlo naujų potyrių prausiantis duše. Patogi, stilinga ir taupi dušo sistema kasdieniams vonios ritualams sukurta net ir mažiausiems vonios kambariams. „hansgrohe Pulsify“ dušo galvos su inovatyvia dulksnos srove „PowderRain“ sukuria išskirtinai malonų ir švelnų smulkaus lietaus dušą. „hansgrohe Pulsify“ siūlo optimalų, individualų dušą kiekvienam vonios kambariui, biudžetui ir skoniui.

Kad sukurtumėte harmoningą vonios kambario visumą, gamintojai šiuos dušo produktus rekomenduoja derinti su „Vivenis“ maišytuvų serija.

Vis dėlto, kokia nauda iš atpalaiduojančios dušo srovės, jei nuolatos kojomis daužote į nutekamojo vamzdžio dangtį arba nespėjantis ištekėti vanduo kaupiasi kabinoje? Naujoji „hansgrohe RainDrain“ nuotekų latakų kolekcija siūlo patrauklius sprendimus grindų lygyje esantiems dušams ir užtikrina sklandų vandens nutekėjimą.

„hansgrohe RainDrain“ papildo visas „hansgrohe“ siūlomų maišytuvų ir dušų kolekcijas, dėl to visas dušas atrodo vientisas. Įvairių modelių „hansgrohe RainDrain“ nutekamuosius latakus paprasta montuoti, minimalus jų gylis ir įvairus ilgis padeda lengvai pritaikyti juos įvairiai suprojektuotuose dušuose ir suteikia maksimalią judėjimo duše laisvę.

„hansgrohe RainDrain“

Duoklė preciziškumui

Priėmus svarbiausius sprendimus, ateina metas detalėms. „hansgrohe“ vertina tvarką ir preciziškumą. Tokią, kai visi vonios kambario aksesuarai harmoningai papildo vienas kitą ir atrodo taip, lyg būtų iš vienos kolekcijos, todėl sukūrė „AddStoris“ – platų priedų asortimentą harmoningam vonios kambariui sukurti. Ši aksesuarų linija stebina lygiu, minimalistiniu dizainu ir puikiai dera su „hansgrohe“ maišytuvais. Nuo veidrodžių iki kabliukų – „AddStoris“ asortimentą galite derinti prie savo vonios kambario dizaino taip, kaip jums patinka ir rinktis iš šešių paviršiaus spalvų.

Vertinantiems dizaino laisvę bei ieškantiems nestandartinių sprendimų, be tradicinių chromo paviršių, kompanija siūlo „FinishPlus“ spalvas. Matinės juoda ir balta – duoklė modernaus dizaino gerbėjams. Ypač veiksmingas derinys su tamsiais kriauklių paviršiais arba su spalvotomis detalėmis. Elegantiškas matinių spalvų vonios maišytuvų paprastumas paverčia juos tikra vyšnaite ant torto moderniuose vonios kambariuose.

Aukščiausios kokybės metalo spalvos – poliruoto aukso, šlifuotos juodos ir šlifuotos bronzos – sujungia eleganciją ir modernumą. Šios, akį traukiančios, spalvos sukuria vizualiai patrauklius kontrastus tiek tamsesniame, tiek šviesesniame vonios kambaryje.

„hansgrohe“ – jūsų įkvėpimas kuriant asmeninį vandens kambario dizainą.

„hansgrohe FinishPlus“

„hansgrohe“ siūlo inovatyvius sprendimus virtuvėms ir vonios kambariams, kurie derina išmanųjį funkcionalumą, išskirtinį dizainą ir ilgalaikę kokybę. Daugybė gamintojo produktų yra gavę apdovanojimus už dizainą ir funkcionalumą, o prekės ženklas šiandien diktuoja tendencijas ir formuoja vandens tėkmę virtuvėje ir vonios kambaryje. Kartu su ilgamečiais dizaino partneriais „PHOENIX Design“ gamintojas kuria išmaniąją programą „Smart Living“, daugiausia dėmesio skirdamas kasdieniam žmonių gyvenimui palengvinti ir siūlydamas daugiau funkcionalumo ir saugumo namuose. „Hansgrohe Group“ aukščiausios kokybės prekės ženklas „hansgrohe“ gamina aksesuarus, dušo produktus, dušo sistemas, vonios kambario ir virtuvės vandens maišytuvus bei virtuvės plautuves.

„hansgrohe“. Atraskite vandens grožį.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras