Gamintojai
„hansgrohe“ – funkcijos ir estetikos harmonija virtuvėje
Namas Ir Aš

Erdvi ar maža, moderni ar kaimiško stiliaus – jokia virtuvė negali egzistuoti be plautuvės. Vokiečių santechnikos kompanija „Hansgrohe“ tai puikiai žino, todėl nuolat kuria naujas idėjas, kurios palengvina buitį ir padeda mėgautis akimirkomis su vandeniu.

Protinga technologija ir ergonomiškas tobulumas – savybės, kurios padeda efektyviau ir maloniau dirbti virtuvėje. „hansgrohe“ kviečia lanksčiai derinti virtuvinius maišytuvus su aukštos kokybės plautuvėmis ir mėgautis nesudėtingu jų naudojimu.

Plautuvė – virtuvės ašis

unkcionalios, patvarios, įspūdingo dizaino – visi šie epitetai tiksliai apibūdina „hansgrohe“ virtuvės plautuves. Dabar jos – penkių skirtingų dydžių, todėl tiksliai tinka tiek nedidelėje virtuvėlėje, tiek gausios šeimos namų virtuvės saloje. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų: vienguba plautuvė su nusausinimo lenta ar be jos? O gal praktiška dviguba plautuvė su dviem dubenimis: kol plaunate daržoves mažojoje kriauklėje, kitoje tuo pat metu pildote joms skirtą puodą?

Išsirinkus formą ir dydį, reikės apsispręsti dėl medžiagos. Pasirinkti galima iš dviejų variantų: tradicinis nerūdijantysis plienas arba natūralus „SilicaTec“ granitas. „SilicaTec“ – tai kompozicinis kvarco ir akrilo dervų mišinys, kuris pasižymi natūralistine išvaizda ir pojūčiu. Iš kvarcinio smėlio, sudėtingiausios granito sudedamosios dalies, paimtos tik suapvalintos kvarco dalelės. Rezultatas – lygus, kietas ir beporis paviršius, kuris neįgeria purvo ir yra lengvai prižiūrimas. Jis bekvapis, atsparus UV spinduliams, karščiui ir smūgiams, saugus sąlyčiui su maisto produktais ir nepalieka dėmių. Raudonasis vynas, kava, arbata, net karšti puodai ir keptuvės nepalieka pėdsakų ant paviršiaus: patikimas ir patrauklus sprendimas visiems virtuvės darbams.

Nerūdijančiojo plieno plautuvės pagamintos iš aukštos kokybės vieno milimetro storio rankomis suvirinto plieno. Jos patvarios, higieniškos ir lengvai valomos. Visos nerūdijančiojo plieno įmontuojamos plautuvės turi specialų sutvirtinimą maišytuvo montavimo zonoje, kad būtų užtikrintas stabilumas.

Ir granitines, ir plienines plautuves galima montuoti ant stalviršio paviršiaus arba įleisti į jį.

Granitinės plautuvės siūlomos trijų spalvų: grafito juodos, akmens pilkos ir betono pilkos, todėl yra lengvai pritaikomos prie interjero stiliaus.

„hansgrohe“ maišytuvai – lankstus požiūris į aplinką

Visos „hansgrohe“ virtuvės plautuvės pasiruošusios sudaryti darnų duetą su elegantiškais ir kompetentingais maišytuvais. Gausi maišytuvų kolekcija leidžia mėgautis didesniu veikimo spinduliu prie plautuvės ir tiksliau nukreipti vandenį. Ilgos, plokščios, charakteringo dizaino vienos svirties rankenos užtikrina ergonomišką valdymą.

Nuo modernaus minimalistinio iki klasikinio – įvairus dizainas sukuria neribotas virtuvės interjero galimybes. Sieniniai virtuvės maišytuvai, taip pat nulenkiami maišytuvai, skirti montuoti priešais langus ar po jais, taip pat yra šio gamintojo kolekcijos dalis.

Gaminant maistą rankos nuolat užimtos, todėl labai praverčia, jei virtuvės maišytuvą galite valdyti be jų. Naudojant „Select“ technologiją, vandens srautą lengva paleisti ir sustabdyti vienu mygtuko paspaudimu – net ir ranka ar delnu.

Pritaikiusi ilgametę patirtį ir sukauptas žinias apie virtuvės ergonomiką ir įrangą bei siekdama plautuvės zoną paversti daugiafunkciu virtuvės centru, „hansgrohe“ kartu su garsia dizaino studija „Phoenix Design“ sukūrė naują produktą – unikalią plautuvių ir maišytuvų kombinacijų sistemą, darniai sujungiančią aukštą kokybę, išskirtinį dizainą ir funkcionalumą. Šie produktai jau pelnė ne vieną prestižinį dizaino apdovanojimą.

„Aqittura“ – tvari kasdienybė

Karščiausia „hansgrohe“ maišytuvų šeimos naujiena – „hansgrohe Aqittura“, traukiantis akį minimalistinio dizaino kalba ir moderniais paviršiais. Naujasis modelis puikiai dera skirtingo stiliaus interjere ir prisitaiko prie įvairaus gyvenimo stiliaus.

„Aqittura“ maišytuvas su filtravimo ir mineralizavimo sistema yra dviejų skirtingų dizaino variantų. Maišytuvas su elegantišku U formos čiaupu, kurio priekyje integruotas beveik nematomas mygtukas, įjungia filtruoto ar mineralizuoto vandens srovę, o minimalistinio dizaino rankenėlė tiekia įprastą vandenį iš čiaupo. Dėl atskiro vandens tiekimo akimirksniu galima vandenį perjungti į filtruotą ir atvirkščiai. Stilinga apvali U formos arka ypač harmoningai dera virtuvės salose be sieninių spintelių.

Šis „Aqittura“ modelis turi praktišką iki 76 cm ištraukiamą žarną su „sBox“ sistema ir dušeliu bei patogų pasukimo diapazoną – taip virtuvėje išlaikoma idealiai funkcionuojanti darbo zona.

Modernus L formos maišytuvo variantas skirtas vertinantiems tiesias linijas. Dėl linijinio dizaino su horizontaliu tiesių linijų snapeliu naujasis maišytuvas harmoningai dera beveik prie bet kokio modernaus virtuvės dizaino. Maišytuvo šone esanti „Select“ rankenėlė paleidžia filtruotą ar mineralizuotą vandenį, o priekyje esanti rankenėlė – vandentiekio.

Nesvarbu, koks – U ar L formos, chromuotas, matinės juodos ar nerūdijančiojo plieno spalvos, „Aqittura“ maišytuvas sugeba harmoningai įsilieti į bet kokią šiuolaikinę virtuvę ir paverčia plautuvę virtuvės centru. Dėl „QuickClean“ technologijos ir ypač aukštos kokybės paviršiaus apdailos jį ypač lengva valyti.

Ši „hansgrohe“ naujovė suteikia kasdieniam gyvenimui patogumo ir balanso: aukštos kokybės filtruotas ir mineralizuotas geriamasis vanduo visada greitai pasiekiamas, o mes tausojame aplinką. Naujoviška „MinTec®“ mineralizacijos ir filtravimo technologija vanduo išvalomas ir pripildomas vertingų mineralų. Taip „hansgrohe“ maišytuvas padeda palaikyti subalansuotą ir harmoningą gyvenimo būdą, kartu mažindamas plastikinių butelių pirkimą.

„Aquno Select M81“ – daržovėms ir vaisiams

Dar vienas produktas, sukurtas aplinkos ir žmogaus gerovei, – maišytuvas „Aquno Select M81“. Šis maišytuvas stebina vartotojus efektyviausiu vandens naudojimu, kada nors matytu „hansgrohe“ virtuvės asortimente, o aukščiausias funkcionalumas ir dizainas apibrėžia naują virtuvės archetipą.

Kartu su „Aquno Select M81“ virtuvės maišytuvu „hansgrohe“ pristato naują integruotą sistemą. Netradicinis gaminio dizainas suderintas su novatoriška purškimo technologija ir specialiais priedais – absoliučia naujove virtuvės pramonėje. Kurdami šį produktą „hansgrohe“ inžinieriai ir dizaineriai pagalvojo apie visus – ir pradedančiuosius, ir profesionalius virėjus bei maisto mėgėjus, kuriems valgio ruošimas yra kur kas daugiau nei būtinybė.

Integruotos sistemos pavadinimas „Aquno“ jungia du žodžius – „aqua“ ir „unit“ – „vanduo“ ir „elementas“, nes suteikia galimybę patirti visiškai naują vartotojo ir vandens sąveiką virtuvėje. Pirmą kartą laminarinės srovės ir dušo purškimo režimus purkštuve papildo trečiasis – švelnus, plokščias purškimo režimas „SatinFlow“, dėl daugybės atskirų purkštukų sukurdamas minkštą tankią srovę.

Apatinę maišytuvo dalį sudarantis pagrindo blokas veikia kaipvaisių ir daržovių „dušas“: jo snapelis yra ilgas ir siauras, juo teka plati vandens srovė. Dėl naujoviško purkštukų išdėstymo ir skaičiaus jis taip pat užtikrina pastebimai švelnesnį lašelių paskirstymą. Tai reiškia, kad maisto produktus galima plauti kruopščiai ir daug švelniau – tai itin patiks tokiems subtiliems produktams kaip vaisiai ir salotos. Naudojant daugiafunkcį sietelį, kuris įeina į rinkinį ir yra sukurtas taip, kad puikiai tilptų po plačiu purkštuku, maišytuvo sistema užtikrina lengvą ir efektyvų darbą prie kriauklės.

„SatinFlow“ taupo vandenį – per minutę jo išteka tik 4 litrai. Laminarinės srovės srautas yra 6 l/min. Tai leidžia greitai pripildyti puodus ar nusiplauti rankas neeikvojant vandens. Judėjimo laisvę užtikrina 76 cm ištraukiamas maišytuvo dušelis – patogu norint pripildyti kavos virimo aparatą ar aukštą vazą.

Futuristinis, ekstravagantiškas „Aquno Select M81“ dizainas ir paprastos formos traukia žvilgsnius ir įsilieja į bet kokio stiliaus virtuvę. Galima rinktis iš dviejų variantų – L formos snapelio, išryškinančio griežtas maišytuvo linijas, arba aukštos lenktos formos, pabrėžiančios apvalių ir stačiakampių formų sinergiją.

„hansgrohe“ – daugiau entuziazmo ir komforto kasdienėje ruošoje.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Architektūra architektura