Bendrovė
„Daikin“ – idealus Jūsų namų mikroklimatas 365 dienas per metus!
Namas Ir Aš

Mikroklimatas – tai vienas esminių aspektų, leidžiančių patalpoje jaustis komfortiškai. Būtent oro kokybė – tiek temperatūra, tiek drėgmės ir užterštumo kiekis – kuria mūsų kasdienybę. Patalpų oras yra net kelis kartus labiau užterštas nei lauko, o mes didžiąją dalį laiko praleidžiame viduje. Turėdamas ilgametę patirtį oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje, DAIKIN puikiai žino, ko reikia idealiam mikroklimatui.

Per daugelį metų žmonių pasitikėjimą ir pripažinimą pelniusi UAB INDUSTEK siūlo laiko patikrintus produktus Lietuvos rinkoje, tokius kaip DAIKIN oro valytuvus, kondicionierius ir šilumos siurblius.

Sveikata, ramybė ir komfortas tapo bene prioritetu daugelio žmonių namuose. Daugiau nei 90 metų oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje besispecializuojantis DAIKIN („Daikin Industries“, Ltd., Japonija) žino, kad sveikam klimatui reikia ne tik šildymo ir vėsinimo, bet ir kokybiško oro bei ramios, tylios aplinkos. Mikroklimatui prižiūrėti skirti DAIKIN įrenginiai – oro drėkintuvai / valytuvai ir DAIKIN ALTHERMA šilumos siurbliai – ne tik užtikrina kokybišką kasdienybę, bet ir visa tai daro tyliai, stilingai bei energiškai ir ekonomiškai efektyviai!

Gera savijauta – gurkšnis švaraus ir tyro oro!

Šiandien itin populiarėja oro drėkintuvai ir oro valytuvai, ypač atėjus pavasariui ir siaučiant virusams, žiedadulkėms bei kitiems alergenams. Oro tarša didmiesčiuose – milžiniška. O kaip yra patalpų viduje? Kuo užterštas patalpų oras?

Miestuose ir miesteliuose į patalpas patenka automobilių išmetamųjų dujų, aplink vykstančių statybų, pramonės objektų, rūkymo, dulkių, žiedadulkių ir kitų šaltinių kenksmingų dalelių. Ozonas ar anglies dvideginis, esantys iškvėptame ore, taip pat mums kenksmingi. Sausame patalpų ore mes tampame itin pažeidžiami virusų, bakterijų ir alergenų. UAB INDUSTEK siūlomuose DAIKIN mikroklimato valdymo įrenginiuose įdiegti moderniausi technologiniai sprendimai: trigubi dulkių ir kvapo jutikliai, triguba filtravimo sistema, DAIKIN „Streamer“ ir aktyvių plazmos jonų technologijos, drėkinimo funkcijos. Sunku išskirti, kuri iš technologijų DAIKIN įrangoje yra svarbiausia švarinant orą. Bendras jų derinys garantuoja efektyvią apsaugą, švarų ir tyrą patalpų orą.

DAIKIN oro drėkintuvų / valytuvų MC55W, MCK55W ir DAIKIN oro valytuvų su „Ururu“ drėkinimo funkcionalumu patikimą veikimą garantuoja trijų žingsnių teršalų nukenksminimo programa. Valymas jau vyksta tik įsiurbiant užterštą orą, kur ant angose esančių filtrų nusėda pirmosios dulkės. Efektyviausias – elektrostatinis HEPA filtras, esantis giliau ir sugaudantis pačias smulkiausias (0,3 μm) kenksmingas daleles. Pagrindinė nukenksminamąjį poveikį daranti technologija – tai DAIKIN „Streamer“ technologija. Jos vykdomų oksidacijos procesų metu suskaidomos kenksmingos filtrų surinktos dalelės. „Streamer“ technologija stabiliai generuoja įgreitintų elektronų srautą. Būtent jie „sugaudo“ kenksmingas daleles, išvalo ir sunaikina ore esančius virusus, bakterijas, žiedadulkes, pelėsį ir kt. alergenus, tokius kaip gyvūnų kailis ar odos atplaišos, lakūs organiniai junginiai ir įvairiausi kvapai. Dėl to lengvinami ar visai išnyksta alergijos ir astmos simptomai.

Investicija į komfortą, stilių ir energijos taupymą

Šiuolaikiniai namų savininkai pageidauja įrangos, kuri ne tik gerai veikia, bet ir nepriekaištingai atrodo. DAIKIN sukūrė ALTHERMA šilumos siurblius („oras–vanduo“) su puikiais techniniais duomenimis, išskirtinio dizaino, universalios konstrukcijos. Šilumos siurbliai pastaraisiais metais sparčiai populiarėja. Tai lemia trys veiksniai: pirmas – didėjantis namų energinis efektyvumas; antras – šildymo kaina, trečias – šiuolaikinio patogaus gyvenimo standartai neapsiriboja vien tik išlaidomis per šaltąjį sezoną, vis svarbesnis tampa komfortiškas mikroklimatas namuose tiek žiemą, tiek vasarą. Šiuolaikinis šilumos siurblys ne tik šildo žiemą, vėsina vasarą, bet ir ruošia karštą vandenį ištisus metus. Taip užtikrinamas idealus mikroklimatas 365 dienas per metus.

Šilumos ir vėsinimo sprendimai namuose – didelė ilgalaikė investicija, todėl svarbu rinktis patikimą gamintoją, galintį pasiūlyti pačius moderniausius sprendimus. Šildymo ir kondicionavimo sistemų pasaulyje ir Europoje lyderė „Daikin“ siūlo pačius šiuolaikiškiausius šios problemos sprendimus. Naujos kartos šilumos siurbliai „Daikin Altherma 3“ dar geriau nei jų pirmtakai absorbuoja šilumą, o tai reiškia, kad išskiriama net iki 50 proc. daugiau šilumos. Negana to, jie priskiriami A+++ energinio naudingumo klasei. Juos paprasta sujungti su atsinaujinančios saulės energijos sprendimais: saulės elektrinėmis, saulės kolektoriais, taip pasiekiant aukštą viso pastato energinį naudingumą.

Verta paminėti nepaprastai tylų šilumos siurblių „Daikin Altherma“ veikimą, suderintą su elegantišku dizainu. Šios „oras–vanduo“ sistemos yra sertifikuotos „QuietMark“ ženklu, kuris išduodamas tik tyliausiai veikiantiems industrijos produktams. Dėl šios priežasties nereikia milžiniškos ir nuošalios katilinės siurbliui sumontuoti. Tyliai veikdamas, jis netrikdo rimties, nemažina komforto. Be to, elegantiškas ir modernus dizainas leis jį sumontuoti net ir namų viduje, pernelyg nekris į akis.

Išmanieji įrenginiai „Daikin Altherma“ yra puikiai pritaikomi ir atostogų būsto poreikiams. Racionalus šildymo sprendimas su šilumos siurbliais „Daikin Altherma“ padeda sumažinti būsto eksploatavimo sąnaudas ir leidžia patogiai kontroliuoti patalpų mikroklimatą. Sistemos valdymas paprastas ir intuityvus, atliekamas tiek tiesiogiai, tiek nuotoliniu būdu, nustatant optimalų mikroklimatą prieš atvykstant į būstą, o išvykus naudojant ekonomišką režimą. Dėl išvardytų priežasčių, svarbiausia dėl itin efektyvaus energinio panaudojimo ECH20 serijos šilumos siurbliai „oras–vanduo“ buvo pasirinkti „Svencelės salų“ projekte kartu su daugiau „Daikin“ oro kontrolės įrenginių: oro kondicionieriai, oro valymo sistemos ir kiti. Projekte įdiegti efektyvūs šildymo ir vėsinimo įrenginiai, išgaunantys energiją iš oro ir ekologiškai šildantys, vėsinantys namus bei aprūpinantys buitiniu karštu vandeniu. Tai – tobulas sprendimas būstams, kuriuose negyvenama nuolatos.

Lietuvos gyventojai jau spėjo įvertinti DAIKIN už ekonomiškus, ergonomiškus, stilingus, patikimus ir aplinką tausojančius sprendimus. Susikurk patogią, malonią ir sveiką savo namų aplinką 365 dienas per metus su DAIKIN mikroklimato valdymo įrenginiais!

Daugiau informacijos www.industek.lt

Straipsnio komentarai

Siųsti