Pailgintas krėslas ,,Lounge“. Gamintojas „Umage“ Gamintojai
Puslapiai, kuriuose pradingsta laikas
Laura Čiginskaitė

Mėgstantys skaityto pasvajoja apie kampelį namuose, kur savo vietą randa kiekviena knyga ir įsitaisius fotelyje ar supamajame krėsle galima paskęsti tarp puslapių. Ilgėjant vakarams, šis poreikis tik stiprėja ir kyla vis daugiau pagundų jam pasiduoti.

Tvarkinga kolekcija

Kaupiantys asmeninę biblioteką susiduria su galvosūkiu, kur apgyvendinti knygas. Svarbu pasirūpinti, kad joms pakaktų vietos ir erdvė neatrodytų apkrauta. Lentynų tvarkai palaikyti gali praversti ne tik sugalvota knygų rikiavimo sistema – pagal spalvą, žanrą, abėcėlę, bet ir specialios atramos.

Spintelė „Colour S“. Dizainas „Muller Van Severen“. Gamintojas HAY

Mėgstantiems visada turėti po ranka skaitomas knygas gali praversti baldai su specialiais skyreliais, leidžiančiais tvarkingai pasidėti leidinius.

Knygų atramos „Norman“.  Dizainas Regina Andrew

Patogumas

Jeigu mėgstate skaityti, verta pagalvoti, kurioje namų erdvėje tai daryti patogiausia. Vieni pirmenybę teikia jaukiam skaitymui ant sofos, kiti renkasi darbo stalą ar patogų skaitymo fotelį.

 Fotelis „Cory“. Gamintojas 3C.  Salonas „Casa Bella“

Daugiau šviesos

Tikriausiai kiekvienas mėgstantis skaityti yra girdėjęs pastabą, kad skaitymas prieblandoje silpnina regėjimą. Nors gydytojai šį mitą neigia, vis dėlto sutinka, kad taip skaitant akys priverstoslabiau įsitempti, tad skaitant svarbus tinkamas apšvietimas.

Toršeras „Five Fingers Economy“. Salonas „Kare“


Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras