Gamintojai
Poetiškas baldas jaukiam pokalbiui su gamta
Namas Ir Aš

Italų kompanija „Ethimo" ir dizaineris Patrickas Norguetas papildo kultinę „Swing“ kolekciją nauju poilsio elementu – jaukia, apgaubiančia altana, skirta mėgautis poilsiu lauke.

Šis elegantiškas baldo elementas išlaiko kolekcijai būdingą kokybę ir patogumą. Sūpynėse kuriamas natūralaus ir balinto tikmedžio elementų architektūrinį žaismą, šį kartą su nauju nerūdijančio plieno rėmu, kurį galima rinktis iš dviejų spalvų – juodos ir šiltos baltos – ir kuris yra dar geriau pritaikytas lauko sąlygoms.

Minkšto audinio atitraukiamos užuolaidos apibrėžia altaną ir išryškina jos „lubas“, apsaugo nuo saulės ir sukuria nuošalų prieglobstį. Baldą papildo minkštas čiužinys, suteikiantis tokią pat atramą ir patogumą kaip ir lova. Dėl dekoratyvumo ir papildomo jaukumo jį galima papildyti pagalvėlėmis.

Naujoji „architektūra“ kalba apie solidumą ir tvirtumą, kartu atskleisdama netikėtą minkštumo pojūtį ir stulbinantį kokono efektą. Tai elementas, skirtas baseinams, paplūdimio klubams ar išskirtiniausiems paplūdimiams įrengti.

Straipsnio komentarai

Siųsti