Gamintojai
Viduržemio jūros ir alyvuogių įkvėpti baldai
Namas Ir Aš

Itališko dizaino prekės ženklas „Natuzzi Italia", kuriame dera gilus Viduržemio jūros regiono identitetas ir stiprus tarptautiškumas, artėjančiam švenčių sezonui paruošė dvi minkštas ir jaukias naujienas.

„Natuzzi Italia“ atostogų sezono namai – tai šiltas ir patogus lizdelis, kuriame galima rasti harmoniją su kitais ir savimi. Tai ideali vieta, kurioje dėmesį dizainui galima suderinti su laisvesniu gyvenimo ritmu, galinčiu paskatinti tikrą kūno ir dvasios atsigavimą.

Pufas „Terra“ yra menininko ir dizainerio Marcantonio projektas. Jis „Second Life“ – naujos „Natuzzi Italia“ dizaino koncepcijos, grindžiamos būtinybe į baldų, medžiagų ir procesų pasaulį žvelgti labiau suvokiant santykį su aplinka dalis. „Terra“ sukurtas taip, kad nedarytų neigiamo poveikio aplinkai, pasižymi nuožulniomis formomis, suapvalintomis linijomis ir minkštumu, primenančiu raudoname Apulijos kraštovaizdžio dirvožemyje augančio alyvmedžio formas. Lengvi kronšteinai harmoningai sujungia sėdynę ir atlošą, sukurdami netikėtą apskritimą. Galima rinktis iš ekologiško pluošto pagamintus apmušalus.

Paola Navone sukurta sofa „Argo" pasižymi dosniomis ir plačiomis formomis, įkvėptomis jūros bangavimo, gyvybingo ir dinamiško iš prigimties. Dizainerę įkvėpė Viduržemio jūros regionas, spalvos ir tradicijos, todėl atsirado minkštas baldas, pasakojantis apie patogų ir atsipalaidavusį Apulijos gyvenimo būdą.

Navone's dizainas pasižymi minkšta išvaizda ir netikėtu pop akcentu, kurį suteikia dvi milžiniškos sąvaržos, įsirėžiančios į atlošą ir dar labiau išryškinančios sofos minkštumą. Žemos, beveik nematomos kojelės sustiprina itin patogaus, kviečiančio ir apgaubiančio baldo idėją. Be tradicinių odinių ar medžiaginių apmušalų, „Argo“ taip pat galima įsigyti su ekologiško pluošto apmušalais.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras