Gamintojai
Veidrožių kolekciją įkvėpė jūros horizontas
Namas Ir Aš

Danų baldų ir aksesuarų gamintojai „Normann Copenhagen“ pristato elegantišką geometrinių formų veidrodžių kolekciją „Horizon“, įkvėptą jūros horizonto.

Dizainerių dueto KaschKasch atkakliai ieško tobulo funkcionalumo ir estetikos junginio, kuris materializuojasi sieniniuose veidrodžiuose „Horizon“. Paprasto geometrinio dizaino veidrodžių variacijos sukuria poetišką atspindžių žaismą. „Horizon“ – tai įvairių geometrinių formų sieninių veidrodžių kolekcija, į kurių dizainą integruota plieninė lentynėlė. Lentyna yra praktiška vieta daiktams susidėti ir kartu sukuria gražų vizualinį efektą. “Ši idėja mums kilo, kai darėme modelius iš popieriaus lapų, galvodami apie horizontą, kurį matote būdami prie jūros. Žaisminga ir šiek tiek poetiška matyti dubliavimąsi veidrodyje. Atspindys veidrodyje suteikia plieninės lentynos horizontui gylio, o ant lentynos sudėti daiktai dubliuojasi atspindyje. Labai paprastu deriniu sukuriamas malonus ir užburiantis erdvumo pojūtis“, – veidrodžių dizaino idėją aiškina dizainerių duetas.

Kolekciją sudaro trys veidrodžių versijos: horizontalus ir vertikalus užapvalinto stačiakampio formos veidrodis bei mažesnis apvalus veidrodis. Galima įsigyti nerūdijančio plieno arba milteliniu būdu baltai ar pilkai dažytą lentynėlę.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras