„Toro“ Gamintojai
„Toro“ – stiprybės simbolis minkštuosiuose balduose
Namas Ir Aš

Judri ir lengva „Toro“ forma – tai Simone Cagnazzo “Liu Jo Living“ sukurta nauja minkštų baldų kolekcija. Minkšto atlošo išvaizda primena jaučio ragus. Šis panašumas ir įkvėpė kolekcijos pavadinimą.

Fotelis ir tos pačios formos sofa išsiskiria plačia, patogia sėdyne ir jaučio tarpuragį primenančiu atlošu. Iš mados pasaulio į baldus „Liu Jo Living“ perkelia meistriškumą, ypač tekstilės, ir požiūrį į atsinaujinimą. Ta pati lengvo „persirengimo“ koncepcija taikoma ir „Toro“: baldų apmušalus itin lengva pakeisti, juos galima rinktis iš daugybės audinių ir spalvų.

Idėją sukurti visiškai nuimamas sėdynes padiktavo ne tik stiliaus pasirinkimas, bet ir atsiliepiama į aplinkos tvarumo poreikį: turint galimybę pakeisti apmušalus, galima išlaikyti „Liu Jo Living“ gaminius visada gyvus ir aktualius, nekeičiant visos konstrukcijos.

Tai kokybė, atitinkanti laikmetį, kuris vis dažniau reikalauja atsižvelgti į aplinkos tvarumą. Tai etinis ir estetinis pasirinkimas, kurio nebegalima ignoruoti kalbant apie baldus ir dizainą.

Kurdami „Toro“, „Liu Jo Living“ kartu su Simone Cagnazzo norėjo sukurti kolekciją, puikiai atitinkančią šiuolaikinio gyvenimo poreikius, kurios stilius apjungia pačią komforto esmę, nesumažinant baldų funkcionalumo.

Plonas metalinis fotelio rėmas nudažytas reljefiniais milteliniais dažais. Tiek sofą, tiek fotelius galima naudoti viduje arba lauke.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras