„Làmpara“ Gamintojai
Stiklo formoje įkaltinta šviesa
Namas Ir Aš

Naujienas pristatantys šviestuvų gamintojai „Fabbian“ atkreipia dėmesį į du gaminius, kuriuose dėmesys nuo pagrindinės šviestuvo funkcijos perkeliamas į jo skulptūriškumą.

„Làmpara“ ir „Plana“ – staliniai šviestuvai, pagaminti iš pūsto arba išlieto stiklo, kuris pats tampa apšviečiamu paviršiumi. Studijų „RSVP/design“ ir „Bellavista&Pincini“ sukurti šviestuvai yra duoklė Venecijos kompanijos mėgstamai medžiagai – stiklui.

„Làmpara“ kolekcija siekia padidinti jo vertę, grožį ir autentiškumą. Kiekvienas pūsto stiklo šviestas perėjo ilgą ir kruopštų rankų darbo procesą, dėl kurio kiekvienas kūrinys skiriasi nuo kitų. Net jei tai tik mažos detalės.

„Lámpara“ – tai vieno matmens stalinių šviestuvų serija. Šviesos difuzorius pagamintas iš pūsto stiklo, kurį vėliau išlygina stiklo meistrai. Pagrindas – iš juodo anoduoto aliuminio, pritvirtinto prie stiklo trimis grūdeliais, kurie padidina jo stabilumą ir tvirtumą. Šviesos šaltinis – reguliuojamas didelio efektyvumo PUSH šviesos diodas.

„Bellavista&Pincini“ kolekcija „Plana“ gimė iš susižavėjimo plokščia geometrija ir daugiakampiais. Stiklinį kvadratą ir apskritimą laiko pagrindas, kuriame slepiasi šviesos šaltinis. Šviesa nėra tiesioginė, ji sklinda per stiklo plokštę ir sklinda tik ten, kur liečiasi su kraštu. Naujas ir neįprastas apšvietimo būdas, sukuriantis išraiškingus ir netikėtus efektus.

„Plana“

Kolekciją „Plana“ sudaro du staliniai šviestuvai. Stiklinį kvadratą arba apskritimą laiko betoninis pagrindas. Šviesos šaltinis – reguliuojamas didelio efektyvumo PUSH diodas.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras