Gamintojai
Stalų kolekcija „Roopa“: išskirtinumo suteikiančios mažos detalės
Namas Ir Aš

Italų baldų gamintojai „Arper“ pristato „Roopa“ – žemų staliukų kolekciją, kurią išskirtine paverčia mažos detalės.

Pagrindinės staliukų formos sukuria skulptūrišką įvaizdį, kuris puikiai dera su „Shaal“ ar kitomis „Arper“ kolekcijomis. Kruopščiai apgalvotoje apdailoje daug dėmesio skiriama paviršiui ir tekstūrai. Matinis rėmas ir blizgus stalviršis kontrastuoja tarpusavyje, suteikdami baldui žaismingo ir rafinuotumo ir leidžia staliukui vadintis praktišku bei gražiu gyvenimo palydovu.

Žemiems „Roopa“ staliukams būdingas minimalus dizainas ir dėmesys detalėms, todėl juos galima natūraliai pritaikyti bet kokio tipo erdvėje.

Naudojami kaip šoniniai ar kavos staliukai „Roopa“ kolekcijos nariai išsiskiria dažyto MDF pagrindo ir stalviršio konstrukcija bei pusiau permatomo stiklo paviršiaus apdaila. Galima rinktis iš keturis tarpusavyje lengvai derinamų spalvų bei dviejų formų. Stalai pagaminti iš FSC sertifikuotos MDF plokštės, todėl juos galima lengvai išardyti ir pakartotinai naudoti arba perdirbti.

„Interjerą galima sukurti iš pačių paprasčiausių detalių. Pastatykite sofą ir prie jos derantį stalą – ir turėsite gyvenamąją erdvę“, – sako staliukų dizaineriai Nipa Doshi ir Jonathanas Levienas.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras