Gamintojai
Stalas TO – paprastas, bet išraiškingas
Namas Ir Aš

Naujausias dizainerio Naoto Fukasawa'os kūrinys TO išsiskiria savitumu ir lankstumu – jis sukurtas kaip poilsio kėdės LAND papildymas, ir kaip priedas prie kitų baldų.

Baldų gamybos kompanijai staliuką sukūręs dizaineris sako, kad šio projekto tikslas buvo sukurti stiprią ir paveikią formą, o kartu sumažinti gamybos procesą. Be to, tai – bene greičiausiai atsiradęs jo kūrinys: „TO staliuko kūrimas buvo bene greičiausias projektas. Vieną dieną, 2022 m. balandį, Milane susitikome su Michael Plank, PLANK generaliniu direktoriumi, ir patikrinome prototipą. Galiausiai po kelių dienų susitikome Venecijoje, apžiūrėjome antrąjį prototipą ir galiausiai nuvykome pasižiūrėti apdailos – visa tai įvyko per vieną savaitę. Nuostabu!“

TO šoninis staliukas savo esme geriausiai įkūnija N. Fukasawa'os dizaino filosofiją. Stalo dizainą apibrėžė T formos kolonos ir O formos stalviršis bei pagrindas. Visos plieninės plokštės yra 4 mm storio. Nepretenzingos, bet tuo pat metu įspūdingos formos stalas lengvai įsilieja į bet kokią aplinką ir tinka įvairiems tikslams.

Staliuko pagrindas ir stalviršis pagaminti iš lakštinio plieno, dažyto milteliniu būdu. Galima rinktis iš kelių spalvų: agato pilkos, kvarco pilkos, juodai raudonos ar juodos.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras