Gamintojai
Stalas „ILtavolo 2.0“: technologinė pažanga ir stilius
Namas Ir Aš

Dizainas ir tvarumas – vis svarbesnis derinys tiek vartotojams, tiek baldų gamintojams. Vadovaudamiesi gamtą tausojančiais poreikiais, italų baldų gamintojai „Opinion Ciatti“ pristato naują populiaraus stalo versiją ir pažangias apdailos medžiagas.

Bendrovė pristato naują gaminį – dizainerio Lapo Ciatti sukurtą stalą „ILtavolo 2.0“. Šis stalas yra pažangesnė anksčiau pristatyto „ILtavolo“ versija. Galima įsigyti iki 410 cm ilgio stalą be tarpinių atramų, su papildomu ratukų komplektu, kad jį būtų lengva perkelti į naują vietą.

Stalas pagamintas iš visiškai perdirbamo aliuminio ir rankomis padengtas apdailos sluoksniu. Ekologiška apdaila pagaminta iš tauriųjų polimerų, kvarcinio smėlio ir kalcio karbonato mišinio, į kurį taip pat dedama ekologinėje žemdirbystėje naudojamų mikroorganizmų, pasižyminčių antioksidacinėmis savybėmis. Dėl šių medžiagų apdaila yra storesnė, be to, atsparesnė smūgiams bei trinčiai. Siūlomi dvi apdailos spalvos – ruda ir balta.

Gamintojai sako, kad ši naujoviška apdailos medžiaga yra atspari ugniai bei vandeniui, joje visiškai nėra dervų, kalkių, gipso ir cemento, nenaudojami jokie cheminių tirpikliai. „Visas gamybos ciklas vyksta Italijoje, naudojant aukščiausios kokybės žaliavas, darant nedidelį poveikį aplinkai ir išmetant mažiau lakiųjų organinių junginių nei leidžia griežčiausios Europos Sąjungos normos“, – pristatydami naująją apdailos medžiagą sako gamintojai.

Už ekologiškų ir tvarių medžiagų naudojimą „ILtavolo 2.0“ apdovanotas „Archiproducts Design Awards 2022“ prizu.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras