Ola Giertzo sukurtas LIV Gamintojai
Spalvingą kaladėlę primenantis LIV – daugiau nei stalas
Namas Ir Aš

Ar tai abstrakti skulptūra? Veidą primenantis mimetiškas dizainas? O gal tai tiesiog mažas staliukas? Visa tai yra puikiai subalansuotoje, išradingoje švedų dizainerio Ola Giertzo sukurtoje kompozicijoje LIV.

LIV – tai aiškiai išreikštas grafinis dizainas, turintis stiprų charakterį, neapsiribojantis vien funkcionalumu. Pastatykite LIV prie sofos, rašomojo stalo arba atskirai vieną ar kartu su kitais. LIV švedų kalba pažodžiui reiškia gyvenimą, ir išties – LIV dizainas suteiks gyvybės bet kokiai erdvei. LIV sudarytas iš atskirų dalių, atliekančių svarbias funkcijas: cilindro užtikrinančio stabilumą, stačiakampio su užapvalintais kampais, užtikrinančio aukštį, ir stalviršio. Galima rinktis ąžuolą, uosį arba dažytą medį. Staliuko aukštis – 47 cm.

„3D programoje žaidžiau su įvairiomis formomis. Tai tarsi dėlionė – žaidi su kaladėlėmis ir įvairiomis geometrinėmis formomis, kol viskas subalansuojama“, – sako Helsingborge, pietų Švedijoje, gyvenantis Ola Giertzas.

Ola Giertzo sukurtas LIV

Ola Giertzas kadaise dizaino ir medžio apdirbimo mokęsis Carlo Malmsteno baldų studijoje, visuomet siekė paprastumo, o jo dizaino profilis – nuo apšvietimo, vonios kambario aksesuarų iki baldų. Ir visada su gera žaismingumo doze. LIV pavadintas jo dukters vardu.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras