„Faraday“ Bendrovė
Saulėlydžio spinduliai ant namų sienų
Namas Ir Aš

Danų kompanija „Umage“ pristato naujausius savo šviestuvus ir kviečia pasinerti į hipnotizuojantį spinduliuojančios šviesos reginį. Įkvėpta skulptūriško saulės spindulių grakštumo, ši kolekcija įkūnija saulėlydžio esmę.

„Faraday“

Šis skulptūrinis meno kūrinys išsiskiria sudėtinga, akį traukiančia, žalvario tinklelio struktūra. Gaubto viduje esantis pieno baltumo šviestuvas užtikrina neakinantį apšvietimą, todėl jis puikiai tinka valgomojo stalui ar prieškambariui.

Dizaineris Jonas Søndergaardas šį gaubtą sukūrė įkvėptas britų mokslininko Michaelo Faradėjaus narvo teorijos. Smulkus žalvarinis šviestuvo gaubta gražiai filtruoja šviesą, skleisdamas kerintį švytėjimą ant sienų.

„Clava Wood“

„Clava Wood“

Dizainerio Sørenso Ravno Christenseno kūrinys – iš lazeriu pjaustytų medinių tašelių pagamintas šviestuvas „Clava Wood“ – sukuria hipnotizuojantį spinduliuojančios šviesos reginį, piešiantį gražius spindulius ant sienų. Medinės detalės šviestuvo dizainui suteikia rafinuoto gamtos prisilietimo, o organiška forma – skulptūriškumo, dėl kurio šviestuvas lengvai pritaikomas bet kokioje aplinkoje.

„Manta Ray“

Dizainerio Anderso Klemo „Manta Ray“ – skulptūriškas šviestuvo gaubtas ir subtilus komplimentas jūros gyvūnijai. Šviestuvą įkvėpė vandenyno gelmės, kur saulės šviesa susilieja su vandens šokiu.

„Manta Ray“

Pagamintas iš milteliniu būdu dengto plieno, gaubtas skleidžia šviesą žemyn, o opalinio stiklo centras užtikrina šviesos kryptį aukštyn. Su dideliu dėmesiu detalėms pagamintas išlenktas metalinis ekranas apačioje pagamintas iš žalvario, sukuriančio raštuotą šviesą.

"Hazel Branch"

Dizainerio Jacobo Rudbecko sukurtas "Hazel Branch" – minimalistinio stiliaus namams suteiks šiek tiek pramoninio žavesio.

Dėl plono profilio ir plūduriuojančios dizaino išraiškos „Hazel Branch“ puikiai tinka virš valgomojo stalo, virtuvės stalviršio ar konferencijų salėje, nes siūlo praktišką, bet subtilų apšvietimo sprendimą. Šviestuve įmontuotas šviesos diodų skydelis, su švelniai baltos spalvos difuzoriumi, užtikrinančiu neakinančią šviesą. Viršuje esantys diskretiški mygtukai, leidžia reguliuoti šviesos temperatūrą ir intensyvumą pagal konkrečius poreikius.

„Hazel Branch“
Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras