Gamintojai
Rudens kraštovaizdis tapo dekoru
Namas Ir Aš

Rudenį kraštovaizdis nusidažo spalvomis, kurias, ieškodami šilumos ir jaukumo, perkeliame ir į interjero dizainą. Oranžinės, plytų raudonumo, ochros ir tamsiai žalios spalvos atspalviais įrengiami rafinuočiausi interjerai; minkščiausi audiniai sušildo ir praturtina erdves tinkama elegancija ir jaukumu; medis puošia kambarius nepakartojama šiluma ir natūralumu.

Italų kompanija „Very Wood“ pristato kolekciją, sukurtą pagal rudens kraštovaizdžio spalvinę gamą.

Savaitgalio serija „Weekend“ – tai kolekcija, kurią sudaro dvi kėdės – „Saturday“ ir „Sunday“, įkvėptos kasdienybės ir buities. Abi kėdes vienija uosio karkasas, kuris gali būti tiek plikos medienos, tiek minkštas. „Šeštadienis“ išsiskiria dideliu, apgaubiančiu atlošu ir gilia sėdyne – elementais, kurie siejami su atsipalaidavimu ir komfortu. „Sekmadienio“ atlošas priešingas – įgaubtas ir mažiau pasviręs. Tačiau pagrindinis abiejų gaminių elementas yra sėdynės pagalvėlė, kuri ne tik suteikia patogumo, bet ir tampa kiekvieno gaminio skiriamuoju ženklu dėl skirtingų tekstilės variantų, kuriuos galima pritaikyti pagal skonį ar dizaino reikalavimus.

Kai rudenį pagrindinį vaidmenį užima žemės spalvos, „Sunday“ versija iš raudonai dažyto uosio, kurios atlošas aptrauktas plytų spalvos audiniu, puikiai tinka restorano patalpai sušildyti, o „Saturday“ versija su raudonai dažyto medžio atlošu ir šviesios spalvos pagalvėle suteikia jaukumo poilsio zonai.

Dėl kontūrinio atlošo, paminkštinto tiek iš vidaus, tiek iš kėdės pusės, baro kėdė iš kolekcijos „Odeon“, kurią sukūrė “This Weber“, yra vienas universaliausių baldų, skirtų šiltai, intymiai ir neformaliai atmosferai kurti skirtoms patalpoms. Minimalus, proporcingas ir malonus dizainas harmoningai įsilieja į bet kokią erdvę, o dažyto uosio išorė ir šilto atspalvio patvarus vilnos apmušalas su plonu trimačiu pynimu suteikia kėdei autentišką rudenišką nuotaiką.

Autentiškų formų valgomojo kėdė iš kolekcijos „Lord“ interpretuoja rudenišką nuotaiką. Uosio karkasas derinamas su klasikiniu rombo raštu austo žalsvo apmušalo.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras