Ritmo įkvėpta kolekcija parkams ir viešiesiems interjerams
Namas Ir Aš

Čekijos baldų gamintojai „mmcité“ ir Belgijos studija „Studio Segers“ pristato naują sėdimųjų baldų kolekciją „Morse“. Kūrėjai tikisi, kad laukui ir vidaus erdvėms skirta kolekcija atgaivins oro uostų terminalus, parkus ir upių pakrantes.

Bobas Segersas, vienas iš kolekcijos dizainerių, pirminę dizaino idėją apibūdina taip: „Ritmas mus visada žavėjo. Jį matome kolonadose, ilguose koridoriuose, muzikoje ir gamtoje. Net paprastas tekstas gali būti ritmiškas“. „Morse“ jis vadina daugiafunkciniu objektu, skirtu bet kokiai erdvei – parkui, pusiau viešam sodui, geležinkelio stotims ar galerijoms. Jį galima rinktis iš daugybės skirtingų medžiagų ir spalvų variantų. Pagrindinę kolekciją galima papildyti priedais: integruotu stalu, atrama nugarai, porankiais, USB įkrovimo elementais ir apšvietimu.

„Morse“ sėdimųjų baldų kolekcijoje norėjome užfiksuoti ritmo tėkmęir judėjimą. Profilį, iš kurio ji kilusi, sudaro tiesūs ir lenkti elementai, suteikiantys mums laisvę kurti bet kokios formos suolus. Dėl to kolekcija yra universali ir pritaikoma tiek lauko, tiek vidaus erdvėms“, – priduria studijos „Studio Segers“ produkto bendraautorius Tomas Fonteinas.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras