Gamintojai
„Pix Lamp“ – klasikinės formos ir modernios medžiagos sąjunga
Namas Ir Aš

Šviestuvų kolekcija „Pix Lamp“ – tai laikui nepavaldus siluetas, neįprastai atrodantis pikselių formos paviršius ir atsakingumas – šviestuvas pagamintas iš visiškai perdirbto plastiko atliekų. Kartu su dizaineriu Simonu Legaldu, šviestuvą pristato danų kompanija „Normann Copenhagen“.

„Pix Lamp“ yra moderni archetipinio pakabinamo šviestuvo interpretacija. Šviestuvo gaubto gamybai įvairių baltos spalvos atspalvių plastiko atliekos sumaišomos ir granuliuojamos, po to kaitinamos iki 120° lydymosi temperatūros, todėl pasibaigus eksploatacijos laikui, medžiagą galima vėl pašildyti ir pakartotinai panaudoti nepakeitus jos savybių. Šis ypatingas procesas užtikrina žiedinį gyvavimo ciklą ir sukuria dizainą, kuriame kiekvienas šviestuvo gaubtas turi savo unikalią spalvinę kompoziciją.

Kai šviesa išjungta, gaubtas atrodo nepermatomas. Kai šviesa įjungiama, medžiagos išvaizda pasikeičia ir ji tampa permatoma, o lemputės šviesa prasiskverbia pro ją ir išryškina granuliuotą gaubto struktūrą. Granuliuotas paviršius skleidžia jaukią šviesą, idealiai tinkančią kabinti virš valgomojo stalo, prieškambaryje ar jaukiai apšviesti svetainę.

Gamintojai siūlo keturių dydžių „Pix Lamp“.

Interjeras interjeras