Parduodamas Ivanos Trump namas Niujorke Evan Joseph Photography
Parduodamas auksu tviskantis I. Trump namas
Namas Ir Aš

Ant Niujorko nekilnojamojo turto pardavėjų prekystalio atsidūrė prašmatnus buvusio Amerikos prezidento Donaldo Trumpo pirmosios žmonos Ivanos Trump namas. 2022 m. mirusios I. Trump namas, stovintis prestižiniame Niujorko Aukštutinio Istsaido rajone, kainuoja 26,5 mln. dolerių.

Kaip rašoma svetainėje „TopTenRealEstateDeals.com“, netrukus po skyrybų su D. Trumpu įsigytas 8725 kv. m namas atspindi didelę Ivanos asmenybę, jos įnoringą stilių ir aistrą interjero dizainui. Interjere – auksinės detalės, krištoliniai šviestuvai, rausvas marmuras ir gyvūnų raštais margintos sienos.

Puošnios dvigubos durys atsiveria į didingą holą su kraujo raudonumo kilimais, paauksuotais sienų bei lubų apvadais ir didžiuliu itališko krištolo sietynu. Platūs lenkti marmuriniai laiptai veda į antrą aukštą – Versalio rūmų įkvėptą svečių erdvę. Puošniame valgomajame su paauksuotais židiniais ir į privatų kiemą atsiveriančiais langais buvo priimami garsūs aktoriai, verslininkai ir net karališkosios šeimos nariai.

Foto galerija:galerija_001:

Foto galerija.: new_000278727_0

Senovinis paukščio narvelio stiliaus liftas pakelia į viršutinius aukštus. Trečiame įrengti įspūdingi pagrindiniai apartamentai su tapytomis freskomis, leopardo rašto biblioteka, privačia terasa su stulbinančiomis prancūziškomis durimis ir kabinetu su aukso ir juodo marmuro židiniu. Veidrodinėse vonios kambario sienose atsispindi rausvo marmuro baldai bei auksinės detalės. Kituose dviejuose aukštuose įrengti prašmatnūs miegamieji, o rūsyje – švediška sauna.

Prabangus namas kalkakmenio fasadu Manhatano rajone pastatytas 1879 m.

Straipsnio komentarai

Siųsti

Nuomonė 01.24 10:54
Moteriškė mėgo prabangą.. tik su savimi neįmanoma pasiimti turtų po mirties..
XXXX 01.24 13:15
Matosi, kad moteriškė kilus iš sovietinio bloko. Raskite daug skirtumų tarp šių namų, Voločkovos apartamentų, Putino vilos. Kitą vertus, jai buvo gražu...

Interjeras interjeras