Gamintojai
Lentynos „Curved“: skandinaviško dizaino paprastumas ir elegancija
Namas Ir Aš

Danų dizaino studija „Kristina Dam Studio“ pristato papildytą lentynų seriją „Curved“. Tai – skulptūriškas, laikui nepavaldus dizainas, kuriuo atiduodama duoklė paprastumui.

Dizaino ir medžiagos paprastumu išsiskiriančios lentynos „Curved“ gaminamos iš milteliniu būdu dengto arba nerūdijančiojo plieno. Elegantiškų banguojančių linijų baldai gali tarnauti kaip šoniniai staliukai, suoleliai ar lentynos išskirtiniams eksponatams arba kasdieniniams reikmenims.

Skulptūriška minimalistinė sieninė lentyna – tai šešios iš metalo išlankstytos arkos. Tvirtos ir talpios „kišenės“ idealiai tinka knygoms, interjero aksesuarams, skulptūroms svetainėje eksponuoti, ar prieškambaryje – įprastiems buities daiktams susidėti. Norint daugiau diskretiškumo, daiktus galima laikyti specialiose, atskirai parduodamose dėžutėse. Lentyną galima pastatyti ir ant žemės.

Kitas serijos gaminys – ant žemės pastatomas pjedestalas. Iš plono, milteliniu būdu dengto metalo pagaminta lentyna suskirstyta į keturias nišas, kuriose daiktus galima laikyti matomus arba paslėptus dėžutėse.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras