Lauko lova „Varaschin“ Gamintojai
Lauko baldų kolekcija: patogu kaip miegamajame
Namas Ir Aš

Lauko baldų gamintojai „Varaschin“ pristato naują sofų-lovų kolekciją, siūlančią kuo daugiau laiko patogiai praleisti gamtoje.

Pusiaukelėje tarp sofos ir lovos esanti dieninė lova pasirodo esanti vienas labiausiai architektų ir dizainerių vertinamų ir prašomų baldų, galinčių tarnauti bet kokioje situacijoje. Dėl šios priežasties ankstesnes kolekcijas gamintojai papildė dieninėmis lovomis, kurios suteikia galimybę mėgautis saulėtomis dienomis nuo aušros iki sutemų. Šios lovos patogios vienam, bet tinka ir kompanijai, ypač naujoji „Emma“ šeimyninė dienos lova. Dizainerė Monica Armani ją sukonstravo taip, kad tilptų daugiau žmonių ir būtų patogu atsiremti. Atlošai gali būti centre arba šonuose.

Lauko lova „Varaschin“

Dizainerės Anki Gneib kurta kolekcijoje „Cricket“ be patogios lovos taip pat pristatomas kavos staliukas ir pufas, abu su kvadratiniu pagrindu.

Lovų trijulėje ir dieninis gultas „Emma Cross“ (diz. MonicosArmani), kuris vilioja dideliu įspūdingo atlošu iš virvių. Įkvėpta gėlės vainiko ir marškinių apykaklės, visa kolekcija žaidžia lenktomis ir apgaubiančiomis linijomis – tai pagrindinis motyvas, kuris maksimaliai išreikštas šiuose balduose – tikruose sodų ir terasų herojuose.

Gamintojų siūlomą priedų asortimentą papildė privatumo ir užuovėjos suteikiančios širmos „Emma“.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras