Gamintojai
Latakai tobulam vonios kambariui
Namas Ir Aš

Kokia nauda iš atpalaiduojančios dušo srovės, jei nuolatos kojomis daužote į nutekamojo vamzdžio dangtį arba nespėjantis ištekėti vanduo kaupiasi kabinoje? Naujoji „hansgrohe RainDrain“ nuotekų latakų kolekcija siūlo patrauklius sprendimus grindų lygyje esantiems dušams.

„hansgrohe RainDrain“ papildo visas „hansgrohe“ siūlomų maišytuvų ir dušų kolekcijas, dėl to visas dušas atrodo vientisas. Įvairių modelių „hansgrohe RainDrain“ nutekamuosius latakus paprasta montuoti, minimalus jų gylis ir įvairus ilgis padeda lengvai pritaikyti juos įvairiai suprojektuotuose dušuose, įskaitant didelės apimties projektus, ir suteikia maksimalią judėjimo duše laisvę.

Suderinama su visomis sistemomis

„hansgrohe RainDrain“ asortimentą sudaro trys tos pačios bazinės komplektacijos dušo latakų pasirinkimai su skirtingais vandens nutekėjimo variantais. Pagrindinį komplektą galima rinktis iš dviejų variantų, atitinkančių visus reikalavimus: 50 mm vandens sandarinimo aukštis (sertifikuotas pagal EN 1253 standartiniam montavimui) ir 30 mm vandens sandarinimo aukštis. Šis variantas ypač tinka renovacijai ir dušo kabinoms, kai įrengimo gylis yra minimalus. Kiekviename „uBox“ yra iš anksto sumontuota sandarinimo plėvelė, užtikrinanti optimalų vandens sandarumą. Pagrindinis komplektas montuojamas iš anksto kartu su vamzdžiais, po to liejamas betonas ir įrengiamos plytelės arba natūralaus akmens grindys. Montuojant „RainDrain Match“ arba „Rock“, į betoną taip pat įterpiamas drenažo kanalas – montavimo rinkinys.

„hansgrohe RainDrain Rock“ yra berėmė plokštelė, kurią galima uždengti iki 40 mm storio natūralaus akmens plytelėmis.

„RainDrain Match“ – bet kokiam montavimo scenarijui

Kaip rodo pavadinimas „Match“ (liet. atitikti, derėti), šis dušo latakas darniai susilieja su dušo grindimis. Galima rinktis iš šešių paviršių: chromo, šlifuoto nerūdijančiojo plieno, matinės juodos, matinės baltos, juodos (stiklas) ir baltos (stiklas). Galinę dangčio dalį taip pat galima iškloti iki 18 mm storio plytelėmis (išimtis: juodos ir baltos spalvos stiklo variantai). „RainDrain Match“ tinka montuoti tiek palei sieną, tiek kitoje grindų vietoje. Į komplektą visada įeina montavimo prie sienos rinkinys, todėl galutinį sprendimą dėl montavimo būdo galima priimti net vietoje. Atraminio rėmo aukštis yra reguliuojamas, todėl kanalą galima lengvai pritaikyti prie aplinkinių plytelių aukščio. Galima įsigyti 60, 70, 80, 90, 90, 100 ir 120 cm ilgio „RainDrain Match“.

Lanksčiam darbui – „RainDrain Flex“

Naudojant „RainDrain Flex“ nutekėjimą vanduo teka tiesiai virš dailaus dangtelio. Šį dušo lataką galima įsigyti įvairių standartinių ilgių, tačiau prireikus jį galima sutrumpinti vietoje. Galima rinktis iš įvairių spalvų: chromo, šlifuoto nerūdijančiojo plieno, matinės juodos, matinės baltos, šlifuotos bronzos, poliruoto aukso optikos ir šlifuoto juodo chromo. Dėl dangtyje integruoto nuolydžio „RainDrain Flex“ galima įrengti tiesiai ant betono. Aukštį galima reguliuoti naudojant pagrindiniame rinkinyje esančią ovalią jungtį. „RainDrain Flex“ taip pat tinka montuoti tiek grindų viduryje, tiek tiesiai palei sieną.

Pasirinkus „RainDrain Flex“ lataką vanduo tekės tiesiai per stilingą dangtį. Prireikus šį dušo lataką montuojant galima sutrumpinti.

„RainDrain Rock“ – patrauklus tikslumas

„RainDrain Rock“ yra berėmė montavimo plokštelė, kurią galima padengti iki 40 mm storio natūralaus akmens plytelėmis. Išskirtinis privalumas – tikslus ilgio reguliavimas: plokštelę iš abiejų pusių galima sutrumpinti 5 cm.

„RainDrain Spot“ – pirmenybė tradicijoms

Dėl riboto montavimo gylio „RainDrain Spot“ yra išskirtinis sprendimas visiems, kurie pirmenybę teikia tradiciniam taškiniam nutekėjimui, o ne dušo latakui. Dangčio paviršių galima rinktis iš šlifuoto nerūdijančiojo plieno, kurį galima išklijuoti plytelėmis, taip pat su šlifuoto nerūdijančiojo plieno raštu.

Erdvę taupanti lentyna

„hansgrohe XtraStoris“ daiktų laikymo sprendimai puikiai papildo „hansgrohe RainDrains“ ir padidina judėjimo laisvę duše. Galima rinktis įvairių dydžių, dizaino ir paviršių lentynėles. Lentynas galima integruoti į sieną ir taip sukurti papildomos vietos daiktams laikyti. Svarbu, kad su papildomomis rinkinyje esančiomis medžiagomis daiktų laikymo lentynos gali būti nepralaidžios vandeniui. Lengvai valomos „XtraStoris“ lentynos siūlo idealų ir subtilų laikymo vietos sprendimą individualiai pagal poreikius pritaikytame duše.

Prekės ženklas „hansgrohe XtraStoris“ atstovauja į sieną integruotiems laikymo sprendimams, kurie taupo vietą ir padidina judėjimo laisvę duše.
Straipsnio komentarai

Siųsti

XXXX 02.04 14:56
Skaityt malonu, atrodo gražiai, bet... Mūsų namuose įrengta dušo kabina, ne mes įrenginėjom, buvę savininkai. Galbūt padaryta negerai, bet realiai negalima palikti atviros kanalizacijos skylės , jaučiasi jai būdingas kvapas.Kai gyvenome bute su vonia, tos problemos nebuvo. Duše šią problema išsprendžiama, pakanka skylę užkišti vonios kaiščiu, o kuo užkišti tokį lataką?

Interjeras interjeras