Gamintojai
Kolekcija patogiam gyvenimui ant vandens
Namas Ir Aš

Italų baldų gamintojai „Ethimo“ ir dizaineris Christophe‘as Pillet sukūrė naują kolekciją, skirtą komfortabiliam gyvenimui lauke ir jūroje.

„Costiera+Baia“ seriją sudaro dvi kolekcijos: „Costiera“ ir „Baia“. Kiekviena pasižymi savitomis savybėmis, tačiau turi tą pačią nuotaiką, todėl puikiai dera tarpusavyje.

Naujoji kolekcija – tai baldų gamybos meistriškumo pavyzdys, kuriame harmoningai derinama estetika ir funkcija: audiniai, erdvios proporcijos ir aukščiausios kokybės techninės medžiagos susijungia į patogias dideles patrauklias formas, puikiai tarnaujančias lauke ar laivuose – „plaukiojančiose“ poilsio zonose. Seriją sudaro daugiau kaip dvidešimt atskirų dalių, kurias derinant galima įrengti įvairių tipų, dydžių ir formų erdves.

 Audiniai – itin svarbus veiksnys, apibūdinantis visos kolekcijos esmę. Platūs „Cruise“ apmušalų dryžiai, naudojami yra puikus partneris neutraliam „Maiorca“ audinio koloritui arba „Baia“ pagalvėlėms, pagamintoms iš smulkiai dryžuotos medžiagos.

Visi apmušalai pasižymi savybėmis ir charakteristikomis, užtikrinančiomis jų nepriekaištingą išvaizdą bet kokiomis lauko sąlygomis ar situacijomis bei užtikrinančiomis, kad baldai laikui bėgant išsaugotų visą savo pirminį grožį ir funkciją. Minkštoji dalis yra atspari vandeniui, „užklijuota“ specialia technika, kuri atstumia vandenį ir neleidžia jam prasiskverbti. Pagalvėlių ir porankių užvalkalai lengvai nuimami, o oda yra ekologiška ir pritaikyta naudoti lauke.

Naujoje kolekcijoje „Ethimo“ atranda buriavimo ir lauko dekoro pasaulių sąlyčio tašką, kurdama netikėtus naujus geros nuotaikos scenarijus, kurie primena ir perkuria nesenstančią šešto dešimtmečio jūrinę eleganciją šiuolaikiškai.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras