Gamintojai
Kėdė „Outline Chair“ – funkcionali skulptūra
Namas Ir Aš

Skulptūrinis minimalizmas – terminas, apibūdinantis viską, ką kuria danų studija „Kristina Dam“. Šį sezoną šalia išskirtinio rašomojo stalo „Outline Desk“ studija sukūrė esminį partnerį – kėdę „Outline Chair“.

“Skulptūrinį minimalizmą mes apibrėžiame sujungdami kruopštų menininko dėmesį detalėms su architekto vizija ir erdvės supratimu. Pagarba natūralioms medžiagoms yra neatsiejama kiekvieno kūrinio dalis. Mūsų aistra kruopščiam meistriškumui akivaizdi kiekviename mūsų gaminyje, o kiekvienas dizainas yra daugiau nei vien tik interjero objektas“, – sako studijos įkūrėja Kristina Dam.

Iš medžio pagaminta „Outline Chair“ ne tik pratęsia, bet ir užbaigia „Outline“ kolekciją, o abu kartu baldai yra puikūs partneriai biure ar namų darbo kabinete.

Dėl savo elegantiško dizaino ir kompaktiškumo, kėdė idealiai tinka atviroms valgomojo zonoms, mažoms kavinėms ir restoranams.

Kėdė „Outline“ patraukia plačiu rėmu ir subtilia skulptūriška išraiška. Pagaminta iš natūraliai alyvuoto ąžuolo su graikinio riešutmedžio detalėmis, ji pasižymi savita skandinaviška išvaizda. Dėl švarios ir paprastos kvadratų sąjungos šis skulptūriškas kūrinys vienodai gerai tinka darbo vietoje, valgomojo zonoje ar kaip skaitymui bei apmąstymams skirta vieta. Vienodai patogi ir estetiška.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras