Kėdė „Drape“ kviečia užtarnauto poilsio
Namas Ir Aš

„Normann Copenhagen“ pristato „Drape" – poilsio kėdžių kolekciją, pasižyminčią aštriu tikslumu ir švelniomis kreivėmis. Kėdės apmušalai tarsi oda „aptraukia“ kėdę, suteikdami jai elegantišką ir organišką kontūrą, kviečiantį užtarnauto poilsio.

„Drape“ – tai bekompromisis dizainas, kuriame patogumas ir estetika žengia koja kojon. Kietas liejamo poliuretano putų karkasas su plieniniu sutvirtinimu užtikrina stabilumą ir tvirtumą, o minkšta liejamo poliuretano putų sėdynė suteikia optimalų komfortą, nes ji formuojasi pagal kūno kontūrus, todėl idealiai tinka poilsiui ir laisvalaikiui.

„Drape Lounge Chair High“ atrodo oficialiau ir turi galvos atramą, suteikiančią dar daugiau atramos ir komforto. Žemas poilsio krėslas „Drape Lounge Chair Low“ užtikrina tokį patį komfortą, tačiau yra lengvesnis, jei norite subtilesnio poilsio krėslo.

Galima rinktis iš plataus apmušalų asortimento, o pagrindą galima rinktis iš dviejų skirtingų variantų. Plieninis pagrindas pasižymi lengvu ir plonu siluetu, suteikiančiu elegantiškesnę ir modernesnę išvaizdą, o ąžuolo masyvo kojos suteikia dizainui šilto ir meistriško stiliaus.

Išreikškite drąsų požiūrį ir pasirinkite kontrastingus apvadus ir sėdimosios dalies užvalkalą, kad pridėtumėte asmeninį akcentą arba papuoškite poilsio krėslą tuo pačiu apmušalu, kad sukurtumėte vientisą vizualinę išraišką.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras