Gamintojai
Kėdė „Anna“ – paprastas dizainas, nepaprastas meistriškumas
Namas Ir Aš

Jei norite, kad jūsų namai taptų draugiškesni, pradėkite nuo valgomojo. Būtent čia susirenka mūsų šeima ir draugai, kad prie bendro stalo sukurtų gražius prisiminimus ir pasimėgautų skaniu maistu. Jei jaučiamės atsakingi ne tik už savo malonumus, bet ir pasaulio ateitį, turime rinktis geresnius sprendimus – ieškoti nesenstančių baldų, tokių, kurie tarnauja ilgiau. Tokių kaip laikui nepavaldaus dizaino kėdė „Anna“ iš naujausios „Domkapos“ kolekcijos.

Kėdėje „Anna“ nėra nieko daugiau, nei reikia įprastai kėdei. Ji sukurta tiems, kuriems patinka natūralumas ir universalumas, nes standartinė kėdės versija puikiai tinka kiekvienam stiliui.

Net ir tokio paprasto dizaino kėdė yra neabejotinai išskirtinis elementas, įkūnijantis nepaprastą meistriškumą ir suteikiantis gyvenimo prasmę jūsų valgomajam dėl savo modernaus požiūrio ir klasikinių linijų.

„Anna“ – sprendimas mėgstantiems drąsų, bet paprastą dizainą, ji skirta tiems, kurie mėgsta išreikšti savo asmenybę pasitelkdami kūrybiškumą ir nori turėti unikalų interjerą – ji suteikia begalę pritaikymo galimybių būtent neribotiems rezultatams.

Siūlomos keturios baldo versijos: su porankiais arba be jų, su kojelėmis arba rogučių pagrindu. Pagrindui galima rinktis medį arba metalą, o minkštąją dalį – iš įvairių audinių.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras