Gamintojai
Italų dizainerė sukūrė lovą šunims: rafinuota namuose, patogi kelionėse
Namas Ir Aš

Italų baldų gamintoja „Opinion Ciatti“ žengia į augintinių pasaulį ir pristato dizainerės Raffaella Mangiarotti sukurtą guolį šunims.

Gamintojų teigimu, „Berberé“ gultas skirtas patogiam mažųjų draugų poisiui namuose ir kelionėse. Nešiojamas gultas sukurtas siekiant suderinti patogumą ir komfortą. Jį lengva nešioti, be to, jis praturtintas rafinuotomis detalėmis ir yra pagamintas iš ypatingų medžiagų. „Berberé“ primena egzotišką kelionių nuotaiką ir yra skirtas visiems gyvūnų mylėtojams, kurie domisi dizainu ir mėgsta keliauti patogiai bei stilingai.

Kaip intensyvių skonių prieskonių mišinys, kuriuo praturtinami Šiaurės Afrikos virtuvės patiekalai, nuo kurių kilo „Berberé“ pavadinimas, šiame guolyje sėkmingai derinami skirtingų medžiagų „skoniai“: uosio mediena, iš kurios pagaminta konstrukcija, sumaniai derinama su odiniu gultu, o čiužinys ir transportavimo krepšys pagaminti iš praktiško skalbiamo audinio.

Kurdama šią šunų lovą R. Mangiarotti įkvėpimo sėmėsi iš stovyklaviečių gultų. Ji sukūrė rankiniu būdu, be klijų ar varžtų, sujungiamą sistemą, todėl ją lengva išardyti ir surinkti keliais paprastais žingsniais, o svarbiausia – ją galima laikyti krepšyje ir lengvai transportuoti.

Odinis paviršius baldui suteikia rafinuotą išvaizdą ir natūraliai įsilieja į bet kokią aplinką. Plaunamas, dvipusis dvispalvis čiužinys užtikrina didesnį komfortą ir kartu pagerina gaminio estetiką.

„Berberé“ laimėjo 2022 m. „Archiproducts Design Awards“ apdovanojimą gyvenimo būdo kategorijoje. Komisija įvertino baldo originalumą, aukšto lygio dizainą ir kruopščius gamybos metodus.

Interjeras interjeras