Itališkas rankų darbo šviestuvas: švelnios mėnesienos įspūdis
Namas Ir Aš

“Kiekviena siena nusipelnė papasakoti savo istoriją, o tobula šviesa ją dar labiau sustiprina. Nesvarbu, ar tai būtų koridorius, ar pagrindinio kambario perimetras, pasirinkę tobulą sieninį šviestuvą, galėsite sukurti ir tobulinti visos erdvės atmosferą“, – sako itališkus šviestuvus gaminantys „Prandina“ atstovai ir pristato šviestuvą „Moonlight“ (liet. mėnesiena).

Įkvėptas netiesioginės šviesos švelnumo, "Moonlight" yra sieninis šviestuvas, žaidžiantis su pilnomis ir tuščiomis detalėmis, griežtomis ir organiškomis linijomis, tyla ir buvimu.

Lengvos ir subtilios formos korpusas supa plyšį, kuris palengvina bendrą šviestuvo išvaizdą, be to, sukuria šviestuvo ir jį priimančios sienos dialogą.

Įkvėptas netiesioginės šviesos švelnumo, „Moonlight“ sieninis šviestuvas žaidžiantis sąvokomis: pilna ir tuščia, griežta ir organiška, tyla ir buvimas. Šviestuvas atnaujina puikias Bassanese keramikos gamybos tradicijas, naujai interpretuodamas jos estetinį potencialą ir suteikdamas šiuolaikišką išvaizdą.

Šviestuvas gaminamas rankomis iš baltos glazūros arba neapdirbtos keramikos, kurią galima nuspalvinti pagal pageidavimą. Integruotas šviesos diodų modulis. Judesio jutiklis – pagal pageidavimą.

Gamintojai primena, kad tai – rankų darbo gaminys, todėl nedideli defektai ir formos bei apdailos skirtumai laikytini geriausiu meistriškumo įrodymu.

„Moonlight" – tai 100 % itališkas Filippo Protasoni dizainas.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras