Gamintojai
Išmanus komfortas su „Artic“
Namas Ir Aš

Šiuolaikinio gyvenimo būdo kontekste vonios kambarys tapo viena svarbiausių privataus būsto erdvių.

Tai vieta, skirta visai šeimai, tad nenuostabu, kad jai keliami ypatingi reikalavimai. Vonios kambarys turi būti gan erdvus, išmaniai suprojektuotas, funkcionalus ir praktiškas. Kartu stilingas, skirtas ne tik švaros ritualams, bet ir raminantis, atpalaiduojantis. Jis turi tapti poilsio oaze, kurioje norisi leisti laiką.

Praktiškas stilius

Su „Artic“ kolekcija lengva susikurti tokį vonios kambarį, kokio tikiesi: stilingą, gan erdvų, neapkrautą, kuriame būtų apstu vietos susidėti daiktams. Be abejo, paprastą prižiūrėti, ilgaamžį, patogų mėgautis kasdieniais švaros ritualais.

Anot „Gustavsberg“ produktų vadovo Fredriko Leanderio, baldų linija „Artic“ bet kurį vonios kambarį pavers estetišku, stilingu ir išmaniai suplanuotu, ergonomišku. Kolekcijos gaminiai pasižymi laikui nepavaldžiu dizainu ir praktiškumu: juose yra pakankamai erdvės daiktams laikyti – telpa viskas, ko reikia kasdieniams vonios ritualams visai šeimai. Be to, „Artic“ produktai pagaminti iš ilgaamžių, tvarių, žmogui ir aplinkai draugiškų medžiagų, kurios kartu yra higieniškos, lengvai prižiūrimos, nenusidėvinčios, atsparios šilumai, drėgmei ir vandeniui.

Verta atkreipti dėmesį į baldų įvairovę, pritaikomumą ir ergonomiką: „Artic“ spintelių plotis varijuoja – 60, 80, 100 ir 120 cm, tai universalūs standartiniai matmenys, lengvai pritaikomi skirtingoms vonios erdvėms. Spintelės, kurias galima pasirinkti dvejopo gylio, yra kompaktiškos išorėje ir talpios viduje.

Funkcionalus dizainas

„Artic“ kolekcija įkūnija laikui nepavaldų, rūpestingai apgalvotą, universalų dizainą, tinkantį įvairiems vonios kambariams. Jos stilistikai būdingos tiesios linijos ir statūs kampai – visa tai kuria skandinavišką minimalistinį paprastumą. Lygus baldų paviršius garantuoja lengvą valymą ir atitinka aukščiausius higienos standartus.

Stalčiuose numatytas judesiu valdomas apšvietimas, o LED juostelė gali būti montuojama ir spintelių apačioje, taip sukuriant papildomą, atmosferinį šviesos šaltinį. Vidinėje durelių pusėje suprojektuotos papildomos siauros lentynėlės, kuriose paprasta tvarkingai laikyti higienos reikmenis. Yra galimybė įrengti paslėptą, nuo drėgmės apsaugotą elektros lizdą mobiliesiems telefonams krauti ar buitiniams prietaisams įjungti.

Ypatingą dizaino išmanumą atspindi „Artic“ baldų dermė su įleidžiamais praustuvais – jų kraštinės idealiai susilieja su spintelės kontūru – atrodo, lyg būtų vienas dizaino objektas. Šios kolekcijos praustuvai galimi dvejopi: klasikinės baltos ir matinės juodos keramikos, taip pat dviejų skirtingų dydžių. Dubuo sukurtas taip, kad per kraštus nesitaškytų vandens purslai. Prie praustuvo pritaikytas juodas arba baltas vandens vožtuvas garantuoja itin kruopštų valymą ir užtikrina aukščiausius higienos standartus. „Gustavsberg“ baldai yra atsparūs drėgmei, šilumai, vandens poveikiui, be to, atsarginių dalių garantuotai galima įsigyti daugelį metų.

Išieškotos spalvos

„Artic“ baldų asortimentą sudaro keturių modernių, preciziškų spalvų paletė. Tai – šiuolaikiniai, atidžiai parinkti atspalviai: subtili šilta persiko rausva dvelkia jausmingumu; minimalistinės estetikos pelenų pilka – korektiška, perteikianti laikui nepavaldžios elegancijos ir kokybės pojūtį. Juoda spalva įtiks siekiantiems ekstravagancijos, skoningai dramatiško erdvės įvaizdžio. Ir, žinoma, koks vonios gaminių asortimentas be klasikinės baltos spalvos. Vienoda, tolygi „Artic“ baldų korpuso spalva vonios kambariui suteikia minimalistinio vientisumo. Šios kolekcijos produktus galima rinktis topaties kolorito arba miksuoti.

Personalizuoti akcentai

Naujosios „Gustavsberg“ kolekcijos charakterį individualizuoja platus rankenėlių asortimentas – pasirinktas modelis spintelėms suteikia savitą įvaizdį. Kai kurie rankenų modeliai gali būti naudojami kaip sieniniai kabliukai vonios drabužiams ar rankšluosčiams. Grakštumo ir elegancijos baldams suteiks papildomai pasirenkamos minimalistinio dizaino kojelės.

Prie asortimento harmoningai dera „Artic“ veidrodis juodu matiniu rėmu. Viršutiniame jo krašte suprojektuotas apšvietimas, o apatiniame – lentynėlė. Kolekcijoje yra ir veidrodinė spintelė, įsiliejanti į baldų dizaino ir spalvų kontekstą. Sumanu, kad apatinis veidrodžio kraštas yra matinis, maskuojantis pirštų atspaudus. Veidrodinės spintelės viduje yra paslėptas elektros lizdas, taip pat stiklinės lentynėlės, suteikiančios daug vietos smulkiems daiktams, kuriuos norisi laikyti šalia praustuvo, tačiau uždaroje vietoje. Po spintele integruotas LED apšvietimas padeda sukurti atpalaiduojančią nuotaiką; apšvietimas galimas ir baldo viršuje. Visa tai – individualiam pasirinkimui itin lengvai ir išmaniai kurti savo poilsio oazę vonios kambaryje.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras