Kolekcija „Subway 3.0“ Gamintojai
Idealus vonios kambarys? Ilgaamžis ir taupantis!
Namas Ir Aš

Vonios interjero kolekcija, aktuali kelioms kartoms? Patvarios medžiagos, išmaniosios technologijos, laikui nepavaldi stilistika? Ergonomiški, taupūs ir tausojantys sprendimai? Visi šie lūkesčiai įkūnyti „Villeroy & Boch“ vonios keramikos kolekcijoje „Subway 3.0“.

Sunku nuginčyti, jog vonios kambario įrengimą ypač palengvina kolekcijos. Jų išskirtinumas – vientisas dizaino stilius, tarpusavyje funkciškai suderinta keramika, santechnika, baldai ir aksesuarai, skirtingų produktų formų, dydžių, spalvų pasirinkimas, įdiegtos naujausios technologijos. Kolekcijos padeda išvengti projektavimo klaidų, sukurti individualius poreikius ir skonį atitinkantį vonios kambario stilių. Faktas, kad ilgus metus („Villeroy & Boch“ keramikos produktus gamina nuo 1748 m.) tobulintos kolekcijos tarnaus ir liks aktualios net kelioms kartoms.

Taupo vietą

„Villeroy & Boch“ išbaigtiems vonios kambario sprendimams skiria ypatingą dėmesį ir pristato platų skirtingų kolekcijų asortimentą. „Subway“ kolekcija – viena sėkmingiausių kompanijos istorijoje. Kodėl? Pritaikyti baldus konkrečiai vonios kambario erdvei – nemenkas projektavimo iššūkis. „Subway 3.0“ baldų ir keramikos gaminių matmenų ir modelių įvairovė gerokai palengvina interjero dizainerio užduotį juos funkcionaliai išdėstyti pagal individualius poreikius įvairaus dydžio vonios kambariuose.

Kolekcija „Subway 3.0“

Ekspertai sutaria, jog tinkamas produktų pasirinkimas ir komponavimas padeda sukurti estetinę harmoniją. Be to, itin svarbus baldų interjeras: stalčių ir spintelių vidaus ergonomika itin palengvina daiktų rūšiavimą, lemia patogesnį naudojimą. Juk tik praktiškai, sumaniai sudėti daiktai palaiko nuolatinę tvarką kasdienėje vonios rutinoje.

Taupo vandenį

Ypatingi ir „Subway 3.0“ keramikos gaminiai. Pavyzdžiui, praustuvai ne tik elegantiški, bet ir turi funkcinį pranašumą: jų dubuo yra gilesnis, vanduo mažiau taškosi; kraštai platūs, tad patogu susidėti vonioje naudojamus daiktus. Prie praustuvų dera vonios iš aukštos kokybės patentuotos „Quaryl“ medžiagos su įdiegta „SilentFlow“ inovacija – vanduo tyliai prileidžiamas iš apačios.

Kolekcija „Subway 3.0“

„Subway 3.0“ kolekcijos epicentre – itin taupus ir aukščiausius higienos bei vandens taupymo standartus atitinkantis unitazas su inovatyvia patentuota naujos kartos „Twistflush“ apiplovimo technologija. Šiame unitaze vietoj tekančios srovės įdiegtas vandens sūkurys, kuris nepriekaištingai nuplauna visą kūgio formos vidų su minimaliu 4,5 arba 3 litrų vandens kiekiu.

Citata:Renkantis vonios keramikos gaminius – praustuvą, vonią ar unitazą – itin svarbios technologinės inovacijos, palengvinančios gaminių naudojimą, buities rutiną.

Šių, kaip ir kitų, „Villeroy & Boch“ keramikos gaminių paviršius gali būti padengtas specialia „Ceramic Plus“ danga. Ant jos vanduo susiformuoja į lašelius ir lengvai nuteka neprilipdamas prie paviršiaus, todėl ant keramikos nesikaupia nešvarumai ar kalkės.

Taupo valymo priemones

Renkantis vonios keramikos gaminius – praustuvą, vonią ar unitazą – itin svarbios technologinės inovacijos, palengvinančios gaminių naudojimą, buities rutiną. Inovatyvus „Ceramic Plus“ padengimas užtikrina lengvesnį ir greitesnį vonios keramikos gaminio valymą, mažesnį cheminių valiklių naudojimą. „Ceramic Plus“ sluoksnis leidžia sutaupyti iki 80 proc. valymo laiko ir išlaidų priemonėms bei užtikrina didesnį ekologiškumą, draugiškumą aplinkai. O štai „Subway 3.0“ unitazų keramikos paviršius padengtas ir specialia antibakterine glazūra „AntiBac“ su sidabro jonais, kuri bakterijų dauginimąsi mažina net iki 99,9 proc.

Kolekcija „Subway 3.0“

Atrodo, „Subway 3.0“ kolekcija „žino“ visus atsakymus į klausimus, kylančius norint įsirengti komfortišką, stilingą, aukščiausius higienos standartus atitinkantį vonios kambarį, kuris tarnaus net kelioms kartoms.

„Villeroy & Boch“ vonios keramikos gaminių ieškokite salonuose Celsis, Iris, Komfortas, Muresta, Sanistal, Tavydas, Valbra ir kt. Taip pat elektroninėse parduotuvėse ir www.villeroy-boch.eu

Straipsnio komentarai

Siųsti

a cha cha cha 12.07 11:13
taip, dvi kriauklės tikrai labai taupo ir vietą, ir vandenį, ir valymo priemones vonios kambaryje :))) Bet palaukite, dar ne viskas - jei paskambinite arba mūsų puslapyje užsisakysite dabar pat, turėsite unikalią galimybę sutaupyti užsisakydami netgi dvi vonias vietoj vienos! Maža to, be visų išvardintų privalumų, tai labai taupo vietą ir jūsų piniginėje. UŽs.nr: XYZ000XYZ223

Interjeras interjeras