Baldų kolekcija atkartoja būgnų ritmą
Namas Ir Aš

Po kolekcijos „Bliuzas“, baldų dizaineris Giuseppe Viganó pasuko elektroninės muzikos link ir kartu su italų baldų gamintojais „Turri“ pristato naujausią kūrinį – „Drum“.

Dizaineris aiškina, kad kuriant kolekciją didžiausią įtaką jam padarė ritmo mašinos, kurios naudojamos elektroninės muzikos įrašuose laikui matuoti ir atkurti mušamųjų instrumentų garsus.

Elektroninės muzikos pagrindas – stiprus ritminis branduolys, sukurtas naudojant konkrečius instrumentus. Panašiai laiko ritmą naujojoje „Drum line“ kolekcijoje žymi sofos moduliavimas.

Šiuolaikinis judesys nusako kiekvieną apmušalų detalę, pradedant centrine dalimi su didele sėdimąja dalimi ir baigiant šoninėmis atramomis, aptrauktomis oda arba glotniu audiniu. Sofa, kurios pagrindą sudaro riešutmedžio konstrukcija ir metalinės detalės, vienu metu sukuria minkštumo ir tvirtumo pojūtį.

Asociacija su begalinėmis garso galimybėmis išreiškiama plačiu pritaikymo galimybių spektru, kurį suteikia „Drum“ sofa.

„Drum“ modelis gali būti „stacionarus“, dviejų ir trijų vietų arba modulinis. Toks komponavimo galimybių spektras leidžia prisitaikyti prie įvairių skonių ir pageidavimų, taip pat – prie skirtingų erdvių. Dėmesys detalėms ir gamybos įgūdžiai dar labiau pasireiškia individualizuojant porankius.

Sudėtingas „Drum“ tembras taip pat atsispindi kavos staliukyje. Tai papildomas elementas kurį galima integruoti į sofos konfigūraciją ir taip užbaigti kompoziciją.

Galima rinktis stačiakampį, kvadratinį ir apvalų staliuką, atkartojantį sofos „Drum“ ritmą. Staliukų dizainas papildytas šviesaus metalo detalėmis, jų stalviršis pagamintas iš medžio arba marmuro.

Sąmoningas dekoratyvinių elementų nebuvimas, o dėmesys detalėms ir formalus rafinuotumas atspindi kryptį, kurią pastaraisiais metais pasirinko „Turri“. Tai yra kompanijos misijos sutelkti dėmesį į šiuolaikiškesnį stilių, kartu tęsiant prekės ženklo įsipareigojimą siekti unikalumo ir aukštų kokybės standartų, dalis.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras