Gamintojai
Aplinkai draugiška lauko erdvių kolekcija
Namas Ir Aš

Ispanų kilimų gamintojai „Nani Marquina“ sukūrė dvi naujas kolekcijass, skirtas lauko kambariams – pufą ir visuomeninių erdvių plytelių raštų įkvėptą kilimą.

Pufų kolekcija „Tres Persian“ papildo vieną sėkmingiausių „Nani Marquina“ kolekcijų ir atsiliepia į didelę lauko erdvėms skirtų pufų paklausą.

Pufams naudojamas audinys, pagamintas iš perdirbto plastiko ir 100 proc. perdirbto PET pluošto yra atsparus ir pasižymi geromis šiluminėmis savybėmis, todėl yra labai patogus lauko baldams.

Naudodami 100 % perdirbtą PET – medžiagą, gaunamą utilizuojant ir pakartotinai panaudojant polietileno atliekas, gamintojai mažina taršą, kurią sukelia plastikinių butelių deginimas.

Kvadratiniai ir stačiakampiai moduliai kilimų kolekcijoje „The Tiles“ sukuria architektūrinį raštą, leidžiantį derinti kelis kilimus išlaikant pirminį derinį. Kilimai austi rankomis iš 100 % perdirbto PET, pagaminto Indijoje.

Lauko baldų kolekcija atspindi gamintojo aistrą meistriškumui ir optimistiškai ragina įžvelgti grožį detalėse bei gerbti tradicijas.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Interjeras interjeras