„FIMA Carlo Frattini“ lauko kolekcija Gamintojai
Vandens malonumo dizainas
Namas Ir Aš

Dizaino patirtimi ir inovacijomis išsiskirianti vandens maišytuvų gamintoja „FIMA Carlo Frattini“ debiutuoja lauko santechnikos sektoriuje. Patirčiai lauke skirta kolekcija reaguoja į vis akivaizdesnį šiuolaikinio gyvenimo poreikį: atkurti ryšį su gamta ir pasiekti naują pusiausvyrą.

Nuo kalnų iki jūros, nuo kaimo iki miesto – lauko erdvės yra oazės, kuriose galima puikiai atsipalaiduoti: „Fima Outdoor“ kolekcija iš tiesų sukurta tam, kad šiomis erdvėmis būtų galima mėgautis kuriant naują ritmą ir unikalius sveikatingumo ritualus, pasitelkiant funkcionalią ir patrauklią dizaino kalbą.

„FIMA Carlo Frattini“ lauko kolekcija

Projekto rezultatas – platus gaminių asortimentas, nuo drąsių modelių iki tradiciškesnio dizaino gaminių, skirtų nepamirštamai ir pribloškiančiai dušo patirčiai: nuo Lorenzo Damianio sukurtos kolekcijos „Ingiro“ iki rafinuotos „Marmorea“ dušo kolonos, kurią sukūrė Davide‘as Vercelli. Nuo esminio dizaino „OUT.SIDE“ iki nerūdijančio plieno lauko versijų „Still 316“ ir „Switch On 316“.

Naujieji gaminiai, skirti gyvenimui lauke, sujungia funkcionalumą, formalią eleganciją ir dideles pritaikymo galimybes. Modulinė konstrukcija panaikina ribą tarp lauko ir vidaus, todėl kolekcija tinka ir vidaus patalpoms.

Aplinka aplinka